Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint az sem probléma, ha a nők 30-40%-a jogosan vagy önmagát túlértékelve bombanőnek képzeli magát?
Figyelt kérdés
A kérdés, szerintetek van elég bomba pasi az országban ehhez, vagy megéri egymással marakodni azért, hogy külsőre mindenképp(!) top pasi jusson nektek? (Nem nem ronda emberekkel kell párba állni, de van egy igen széles középmezőny)2021. máj. 1. 18:35
2/53 anonim válasza:
Szerintem ki vagy száradva, menj igyál vizet!
3/53 anonim válasza:
Nos, nem hiszik magukat bombanőnek ennyien, de az teljesen normális, hogy akinek van lehetősége, az válogat. Te is ezt tennéd.
4/53 anonim válasza:
A csúnyább nők is el vannak szállva maguktól manapság.
5/53 A kérdező kommentje:
#3 Válogat, persze, csak az a kérdés, van e választék is.
Hétköznapi példával élve, te csak a fehér Oreos Milkát szereted csak azt vagy hajlandó enni. Ha a boltba csak 5 darabot szállítanak naponta, és 10-en akarnak venni, akkor mit csinálsz, ha nem vagy ott az első ötben? Mész holnap is? Oké, ez természetes. És ha egy hétig / hónapig / évig nem kapsz? Leszoksz a csokiról egy életre?
A másik kérdés, mi van akkor, ha abból az ötből a háromnak a belseje rothadt, de ez csak akkor derül ki amikor kifizetted? Megeszed azért, mert már megvetted vagy kidobod?
2021. máj. 1. 18:48
6/53 anonim válasza:
Azt azért ne feledjük, hogy ha picit is kedves vagyok azt már qrási szándéknak tekintik.. tehát muszály tahóskodni!
7/53 anonim válasza:
Ha nem jut oreós milka, akkor se fogom zabálni a tejbevonós szart.
8/53 anonim válasza:
Ha a fehér oreos milkát tartanám életem megoldásának, (mégha tévesen is), én kidobnám, de valószínűleg bíznék benne, hogy a következő nem lesz rohadt. Egy darabig, aztán megunnám a várakozást és nem vennék többet. de akkor sem ennék helyette tortabevonót, mert nem szeretem.
9/53 anonim válasza:
Na és? Ha az ember tud legalább egy idegen nyelven elfogadható szinten, máris nincs rászorulva az itteni választékra, kérdező. Problem solved.
10/53 anonim válasza:
Bárcsak tiltanának téged erről az oldalról, olyan értetlen meg erőszakos vagy mint 5 másik! Ha válogatni akarok, akkor VÁLOGATOK, nem vagyok köteles leállni olyannal, aki nem megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!