Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szerint az sem probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint az sem probléma, ha a nők 30-40%-a jogosan vagy önmagát túlértékelve bombanőnek képzeli magát?

Figyelt kérdés
A kérdés, szerintetek van elég bomba pasi az országban ehhez, vagy megéri egymással marakodni azért, hogy külsőre mindenképp(!) top pasi jusson nektek? (Nem nem ronda emberekkel kell párba állni, de van egy igen széles középmezőny)

2021. máj. 1. 18:35
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

Csodás példa..ha nincs csoki akkor nem eszem csokit. Ha van csoki akkor eszem csokit nem baj ha leszokom a csokirol

egy olyan pasival osszejonni akihez semmi kedvem nem eri meg *mert aztan le is kell vakarni) akkor inkabb eszem csokit:D de ha nincs csoki akkor is inkabb csak valogatok tovabb

2021. máj. 1. 18:59
 12/53 anonim ***** válasza:
91%
Nem probléma. Mi közöd hozzá?
2021. máj. 1. 19:00
 13/53 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem probléma.
2021. máj. 1. 19:01
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel én is így vagyok, csak a milka helyett írnék valami sznobabbat :)

2021. máj. 1. 19:01
 15/53 anonim ***** válasza:
85%
Olyan életszerűtlen példákat hozol fel, hogy az valami HIHETETLEN. Neked egy szuper insta modell kell. Beérnéd-e egy olyan nővel, aki nem tetszik? Mondjuk túlsúlyos, elég erősen, de neked az nem tetszik, a belső értékei sem a legjobbak, mert rohadtul különbözik az érdeklődési köre a tiédtől (mondjuk ez nem nehéz, de értsd hogy értem). Járnál vele? Szexelnél vele? Boldog lennél vele? Elégedett lennél a párkapcsolatoddal? Leélnél így egy életet vele?
2021. máj. 1. 19:02
 16/53 Ollókezű Edward ***** válasza:
89%

Válasz az Oreós kérdésre, igen, egy életre leszoknék az Oreós Milkáról.

Az, hogy a nők 30-40 %-a képzeli magát bombának, lehet hogy igaz, de a férfiaknál ez az arány sokkal magasabb. Vayg úgy vannak vele mint az egyik mai kérdező, aki tudja hogy ronda, de leszarja, neki csak bombanők jöhetnek szóba. Nem is gondol arra, hogy ne az Oreós Milkát vegye meg. Akkor miért baj az, ha egy nő ugyanígy gondolkodik?

2021. máj. 1. 19:31
 17/53 anonim ***** válasza:
12%
Menj fel facebookra, a még éppen elfogadható nők (nem hányom össze magam, ha ránézek és 100 kiló alatt van) is kapnak 100+ likeot minden képük alá, abból 10+ jól nézel ki, szexis vagy írást. Így nem csoda, hogy olyan önbizalmuk van majd mindegyiknek, mint ide Hawaii.
2021. máj. 1. 19:48
 18/53 anonim ***** válasza:
88%

"is kapnak 100+ likeot minden képük"

Az megvan, hogy a face nem szépségverseny? Én a ronda ismerőseimet is lajkolom, és ha önmagához jól néz ki, akkor esetleg azt is írom, hogy csini vagy .

2021. máj. 1. 19:51
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát van akit azért lájkolok pl mert ő is szokott engem de nem tetszik a képe de kedvességből rányomok. Kommentelni nem szoktam. De ne más tehessen róla, hogy titeket a kutya sem lájkol be.
2021. máj. 1. 19:57
 20/53 anonim ***** válasza:
91%

te beteg vagy ezekkel a tevkepzeteiddel. pont hogy a legtobb no onbizalomhianyos, ketelkedik magaban, meg akkor is, ha tok jol nez ki. tokeletes alaku, szep arcu lanyok vannak elkeseredve, mert nem eleg nagy a melluk vagy nem eleg fitos az orruk vagy valami lenyegtelen aprosag.

szerintem max 1-2% kepzeli magat bomabnonek. ezzel szemben az elhizott, suttyo, tanulatlan tahoknak mindig van annyi onbizalmuk, hogy maguknak sokkal jobb nokre pofatlanul rahajtsanak. aztan persze a no a hulye krva, ha nem all le egy tajparaszttal.

egyebkent nem, nincsen ‘igen szeles kozepmezony’. ferfikent nem

hinnem, hogy ennyire kepben lennel a pasi felhozatallal, szoval semmit nem szamit, hogy SZERINTED mennyi normalis pasi van, a

ha valojaban nincs.

2021. máj. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!