Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint az sem probléma, ha a nők 30-40%-a jogosan vagy önmagát túlértékelve bombanőnek képzeli magát?
Csodás példa..ha nincs csoki akkor nem eszem csokit. Ha van csoki akkor eszem csokit nem baj ha leszokom a csokirol
egy olyan pasival osszejonni akihez semmi kedvem nem eri meg *mert aztan le is kell vakarni) akkor inkabb eszem csokit:D de ha nincs csoki akkor is inkabb csak valogatok tovabb
Hát ezzel én is így vagyok, csak a milka helyett írnék valami sznobabbat :)
Válasz az Oreós kérdésre, igen, egy életre leszoknék az Oreós Milkáról.
Az, hogy a nők 30-40 %-a képzeli magát bombának, lehet hogy igaz, de a férfiaknál ez az arány sokkal magasabb. Vayg úgy vannak vele mint az egyik mai kérdező, aki tudja hogy ronda, de leszarja, neki csak bombanők jöhetnek szóba. Nem is gondol arra, hogy ne az Oreós Milkát vegye meg. Akkor miért baj az, ha egy nő ugyanígy gondolkodik?
"is kapnak 100+ likeot minden képük"
Az megvan, hogy a face nem szépségverseny? Én a ronda ismerőseimet is lajkolom, és ha önmagához jól néz ki, akkor esetleg azt is írom, hogy csini vagy .
te beteg vagy ezekkel a tevkepzeteiddel. pont hogy a legtobb no onbizalomhianyos, ketelkedik magaban, meg akkor is, ha tok jol nez ki. tokeletes alaku, szep arcu lanyok vannak elkeseredve, mert nem eleg nagy a melluk vagy nem eleg fitos az orruk vagy valami lenyegtelen aprosag.
szerintem max 1-2% kepzeli magat bomabnonek. ezzel szemben az elhizott, suttyo, tanulatlan tahoknak mindig van annyi onbizalmuk, hogy maguknak sokkal jobb nokre pofatlanul rahajtsanak. aztan persze a no a hulye krva, ha nem all le egy tajparaszttal.
egyebkent nem, nincsen ‘igen szeles kozepmezony’. ferfikent nem
hinnem, hogy ennyire kepben lennel a pasi felhozatallal, szoval semmit nem szamit, hogy SZERINTED mennyi normalis pasi van, a
ha valojaban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!