Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát? Mit lehetne tenni, hogy ne mást okoljanak a sikertelenségükért?
Azt értem, hogy vannak testi/szellemi fogyatékosok illetve akiket nagyon rossz külsővel áldott meg a sors akik nehezebben találnak párt maguknak.
Nem rájuk irányul a kérdés. Hanem azokra, akik normálisan néznek ki mégis különféle elméleteket gyártanak hogy miért nem kellenek a nőknek, ilyen pl. ez a párkapcsolati piac vagy mi.
Szerintem nem kell megoldani. Az ilyen ember nem ismeri fel, hogy hol hibázik, miben téved és ennek megfelelően nem vár és nem is fogad el segítséget, hiszen szerinte olatja jól. Épp olyan mint egy szenvedély beteg. Amíg nem ismeri fel a problémát, a feje tetejére is állhat mindenki, akkor se fogadja el, hogy nem az ő nézőpontja a helyes.
Ezeket a férfiakat és nőket az anyukájuk tudta volna rendbehozni, mikor kisgyerekként, fiatal kamaszként kiütközött, hogy nem képesek normálisan beilleszkedni, alulfejlettek szociálisan, esetleg egyéb erős jellembeli problémáik, komolexusaik, hianyossagaik vannak. Egy felnőtt kialakult jellemmel, főleg, ha szerinte ő tökéletes, nincs mit tenni.
Ez egy buta s provokatív kérdés.
Gondolom te sem lehetsz okos.
1. Mit foglalkozol velük ?
2. Mind a két nem között van olyan , aki a saját sikertelensége, boldogtalansága miatt a másik nemet okolja.
Sőt van aki a világot, rokonait stb..
Az olyan embereket kerülöm.
Nem mindenki mást okol a sikertelenségéért, csak egy idő után rohadt nagy feszültség gyűlik össze az emberben emiatt. Az, hogy erre ráadásul lenézést, megvetést kap még pluszba csak tovább fokozza.
Ez a dolog egyébként egyre komolyabb és igenis foglalkozni kell vele. Már statisztikákban is látható a hatása, pl. a mai fiatal generációk sokkal kevesebbet szexelnek, sokkal kevésbé vannak jól szocializálva, mint az idősebb korosztályok.
Az nem megoldás hogy: oldd meg magad, lúzer, gyökér, meg CSAK TE ÉS KIZÁRÓLAG TE VAGY A HIBÁS stb stb. Ez nem segít.
És az sem segít, hogy: "menj el psichológushoz", "legyen önbizalmad" stb.
De, sajnos csak az segít, hogy
- oldd meg magad, te vagy a hibás
- menj el pszichológushoz hogy tegyen rendbe
- növeld az önbizalmad.
Más sajnos nem segít. Ha neked ez magadtól nem megy, főként szükséged van pszichológusra. Ennyi.
Van rengeteg, ennél sokkal súlyosabb probléma is.
Az ő dolguk, nem másnak kell megoldani.
AHogy mások, más problémával, keressenek fel szakembert.
Őszintén szólva nem érdekel, ez nem az én problémám.
Nő vagyok, nagy a pofám is, az incelek nem bírnak, nehogy már még én adjak tippeket, hogy menjenek terápiára meg keressenek munkát meg meg mittudomén, hogy nekik jobb életük legyen. Engem ezért nem fizetne meg senki. Szóval azt csinálnak, amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!