Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne megoldani ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát? Mit lehetne tenni, hogy ne mást okoljanak a sikertelenségükért?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy vannak testi/szellemi fogyatékosok illetve akiket nagyon rossz külsővel áldott meg a sors akik nehezebben találnak párt maguknak.

Nem rájuk irányul a kérdés. Hanem azokra, akik normálisan néznek ki mégis különféle elméleteket gyártanak hogy miért nem kellenek a nőknek, ilyen pl. ez a párkapcsolati piac vagy mi.

2021. ápr. 16. 12:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
86%
6-os, akkor mi segít?
2021. ápr. 16. 12:57
 12/65 anonim ***** válasza:
89%
mindig könnyebb mást felelőssé tenni mint saját magukat. innentől kezdve neked semmi dolgod ezekkel, az ő dolguk. nemkell etetni őket, had mondják.
2021. ápr. 16. 13:33
 13/65 anonim ***** válasza:
83%

az a baj, hogy ezek olyanok, mint a szektasok, teljesen at van mosva az agyuk es torzul a valosagkepuk. raadasul egymast buzditjak itt es a mindenfele incel forumokon is, terjesztik a hulyesgeiket, mintha kotelezo lenne, de nem gondolkodnak. kb olyanok, mint a vallasi fanatikusok, akiknek meg lett mondva, hogy ez igy van es kesz, aki mast gondol, az bunos. csak ok nem isten, hanem a parkapcsolatok kore epitik fel a kis teziseiket, de ugyanugy agymosottak mind.

megoldas: kenyszer pszichiatriai gyogykezeles, incel forumok es tartalmak teljes megszuntetese.

2021. ápr. 16. 13:40
 14/65 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek a #10-es válaszolóval, ugyanis ez nem az én problémám, nem nekem vagy bárki másnak kell megoldást találnia rá. Amíg nem ártanak másnak, hadd gyűlölködjenek, idővel csak rájönnek, hogy a saját életüket teszik tönkre.

Itt van a #6-os válaszoló, aki azonnal elutasítja a lehetőséget, hogy segítséget kérjen egy szakembertől és vállalja saját magáért a felelősséget. Egy ilyentől mit vársz, őszintén? Panaszkodni és gyűlölködni mindig könnyebb lesz, mint felelősséget vállalni a saját életükért.

2021. ápr. 16. 13:51
 15/65 anonim ***** válasza:
80%
Sehogy, nekik kell megoldaniuk. Nekem is 32 évesen lett először párom mert ráfeküdtem a témára aztán simán lett barátnőm.
2021. ápr. 16. 13:52
 16/65 anonim ***** válasza:
81%
Én inkább a globális felmelegedés, állatkínzás, emberkereskedelem, stb ellen tennék, de azon mit segítsek ha valaki korlátolt és nem is nyitott a megoldásra?
2021. ápr. 16. 14:27
 17/65 anonim ***** válasza:
69%

Mindenki azt mondja, hogy nem kell megoldani, de szerintem igaza van a kerdezonek abban, hogy ezek a fiucskak veszelyesek is tudnak lenni, ha egyszer eldurran az agyuk. Amerikaban erre volt mar par pelda, de ha megnezed az europai forumokat, az eroszak-keszseg nem marad alul az amerikaival szemben egyaltalan. Az a szerencsenk, hogy itt nem hordhat barki fegyvert..

Ezt leszamitva is veszelyesek lehetnek barmilyen nore, ha egyszer a kezuk koze kerul, mivel olyan nagy bennuk a gyulolet, hogy a szemukben a no valmifele alsobbrendu leny.

2021. ápr. 16. 14:48
 18/65 anonim ***** válasza:
71%
Ez igaz, de itt max csak drasztikus lépéseket lehetne tenni mint pl. erőszakkal gyógykezelés vagy elzárni őket valahova.
2021. ápr. 16. 14:52
 19/65 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy, ez a mai megfelelője a természetes kiválasztódásnak.
2021. ápr. 16. 15:04
 20/65 anonim ***** válasza:
14%

"Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát"

A mi generacionkban mar sehogy.

A jovo generaciokban pedig ferfi body-positivity kampannyal, nem hulyeregyurt lapatallu izomjozsikat kell mutogatni a mediaban.

36F incel

2021. ápr. 16. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!