Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát? Mit lehetne tenni, hogy ne mást okoljanak a sikertelenségükért?
Azt értem, hogy vannak testi/szellemi fogyatékosok illetve akiket nagyon rossz külsővel áldott meg a sors akik nehezebben találnak párt maguknak.
Nem rájuk irányul a kérdés. Hanem azokra, akik normálisan néznek ki mégis különféle elméleteket gyártanak hogy miért nem kellenek a nőknek, ilyen pl. ez a párkapcsolati piac vagy mi.
az a baj, hogy ezek olyanok, mint a szektasok, teljesen at van mosva az agyuk es torzul a valosagkepuk. raadasul egymast buzditjak itt es a mindenfele incel forumokon is, terjesztik a hulyesgeiket, mintha kotelezo lenne, de nem gondolkodnak. kb olyanok, mint a vallasi fanatikusok, akiknek meg lett mondva, hogy ez igy van es kesz, aki mast gondol, az bunos. csak ok nem isten, hanem a parkapcsolatok kore epitik fel a kis teziseiket, de ugyanugy agymosottak mind.
megoldas: kenyszer pszichiatriai gyogykezeles, incel forumok es tartalmak teljes megszuntetese.
Egyetértek a #10-es válaszolóval, ugyanis ez nem az én problémám, nem nekem vagy bárki másnak kell megoldást találnia rá. Amíg nem ártanak másnak, hadd gyűlölködjenek, idővel csak rájönnek, hogy a saját életüket teszik tönkre.
Itt van a #6-os válaszoló, aki azonnal elutasítja a lehetőséget, hogy segítséget kérjen egy szakembertől és vállalja saját magáért a felelősséget. Egy ilyentől mit vársz, őszintén? Panaszkodni és gyűlölködni mindig könnyebb lesz, mint felelősséget vállalni a saját életükért.
Mindenki azt mondja, hogy nem kell megoldani, de szerintem igaza van a kerdezonek abban, hogy ezek a fiucskak veszelyesek is tudnak lenni, ha egyszer eldurran az agyuk. Amerikaban erre volt mar par pelda, de ha megnezed az europai forumokat, az eroszak-keszseg nem marad alul az amerikaival szemben egyaltalan. Az a szerencsenk, hogy itt nem hordhat barki fegyvert..
Ezt leszamitva is veszelyesek lehetnek barmilyen nore, ha egyszer a kezuk koze kerul, mivel olyan nagy bennuk a gyulolet, hogy a szemukben a no valmifele alsobbrendu leny.
"Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát"
A mi generacionkban mar sehogy.
A jovo generaciokban pedig ferfi body-positivity kampannyal, nem hulyeregyurt lapatallu izomjozsikat kell mutogatni a mediaban.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!