Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát? Mit lehetne tenni, hogy ne mást okoljanak a sikertelenségükért?
Azt értem, hogy vannak testi/szellemi fogyatékosok illetve akiket nagyon rossz külsővel áldott meg a sors akik nehezebben találnak párt maguknak.
Nem rájuk irányul a kérdés. Hanem azokra, akik normálisan néznek ki mégis különféle elméleteket gyártanak hogy miért nem kellenek a nőknek, ilyen pl. ez a párkapcsolati piac vagy mi.
Én sehol nem találtam ilyet, idáig még csak nem is hallottam ilyesmiről, ezért kértelek meg, hogy küldd be.
Egyébként férfi vagyok, de te biztos jobban tudod. :D
Aj, látom csak kitaláltad ez a jog dolgot, hiszen semmivel nem tudod bizonyítani. Csak a szokásos.
Az eredeti feminizmussal, vagyis hogy mindkét nemeknek ugyanolyan jogok kellenek egyetértek, és aki ezt ellenzi, az szerintem be is bizonyította az ostobaságát. A szélsőségesekkel, lásd női kvóta, nem értek egyet, ugyanúgy hülyeségnek tartom.
Viszont ha te rákényszeríthetsz egy nőt a szexre (ami egyébként nemi erőszak), akkor egy meleg férfi is rákényszeríthet téged a szexre?
Nyugalom, párkapcsolatban élő hetero vagyok, de látom megint nem sikerült érdemben válaszolnod.
Próbáld meg újra: ha nőket rákényszerítenéd a szexre, akkor a férfiak is rákényszeríthetnének téged?
Aztán csodálkoznak, hogy miért költöztem el Magyarországról, ahol még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy joguk van a testemhez. Rémisztő, komolyan, hogy egyesek legalizálnák a nemi erőszakot, mert ez az.
26/N
'ezek a fiucskak veszelyesek is tudnak lenni, ha egyszer eldurran az agyuk.'
A nők elleni eroszak leginkább családon belül zajlik. Ok nem osztanak, nem szoroznak. Elmebeteg gyilkosok mindig is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!