Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne megoldani ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megoldani ezt az incel problémát? Mit lehetne tenni, hogy ne mást okoljanak a sikertelenségükért?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy vannak testi/szellemi fogyatékosok illetve akiket nagyon rossz külsővel áldott meg a sors akik nehezebben találnak párt maguknak.

Nem rájuk irányul a kérdés. Hanem azokra, akik normálisan néznek ki mégis különféle elméleteket gyártanak hogy miért nem kellenek a nőknek, ilyen pl. ez a párkapcsolati piac vagy mi.

2021. ápr. 16. 12:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
83%

Pszt, a body positivity mozgalom jelenleg is zajlik és mindenkire kiterjed. Valamint nem jelentene megoldást a "problémára" (vagyis mások életképtelenségére párkapcsolatok terén), ugyanis attól, hogy elfogadok valakit, nem lesz szimpatikus és vonzó, így ugyanúgy nem fognak összejönni vele.

2021. ápr. 16. 15:44
 22/65 anonim ***** válasza:
78%

21,ma se egységes a szépség ideál. Mindig jössz ezzel a lapát áll dumával.

Ők szerintem, és nők tíz, ha nem, százmilliói szerint jóképűek. Szerinted mind pont egyformák? És ez, még csak az én ízlésem szerint jóképűek egy rövid felsorolása.

Shemar Moore

Jason Momoa

Dwyne Jhonson

Zac Efron

Keanu Reeves

Jason Statam

Vin Diesel

Márió Casas

Paul Walker

Will Smith

Annyira vacak duma ez, hogy azért mert így, meg úgy nézek ki nem kellek. Ezek a férfiak mind nagyon tetszenek, ahogy imádom a párom is, aki kékszemű, bár a barna szem a gyengém, kissé elhízott, de azért izmos és ami itt a favorit, mindössze 168 cm magas, mint én. Közel sem úgy néz ki, mint ezek a színészek eshala az égnek nem is lapátállú mégis megfogott és régóta együtt vagyunk. Egyszerűbb a hiszti, mint az igazság elfogadása, de aki egyedül marad, legyen nő, vagy férfi, az magának köszönheti. Jellemzően azért, mert lusta/gyáva neki állni változtatni és tartani magát a változásokhoz.

2021. ápr. 16. 16:24
 23/65 anonim ***** válasza:
19%

"hogy menjenek terápiára meg keressenek munkát meg meg mittudomén, hogy nekik jobb életük legyen"

Ki írt ilyet?

"Az amerikai hadseregnek kéne erőszakkal nőket hozni Afrikából, akik hálásak lesznek nekik a jó sorsuk miatt itt Európában."

Ki írt ilyet vagy hasonlót?

"ugyanis ez nem az én problémám, nem nekem vagy bárki másnak kell megoldást találnia rá"

Gratulálok, tökéletes tanúbizonyságot tettetek arról, hogy mi is itt az alapvető probléma.

Az empátia, az együttérzés, a segítőkészség teljes és totális hibája. Ezért tart itt ez az ország, az egész világ. Mert mindenk iszarik a másik fejére csak és kizárólag az ÉN létezik. Semmi más.

És ebből gyökerezik MINDEN más probléma is. Nem csak az "incel" jelenség.

P.: "Én inkább a globális felmelegedés, állatkínzás, emberkereskedelem, stb ellen tennék, de azon mit segítsek ha valaki korlátolt és nem is nyitott a megoldásra?"

Na ezek a dolgok is ebből erednek. Hogy mindenki szarik a másikra a környezetére, a nála szerencsétlenebb, rosszabb helyzetben lévőkre. És nem csak az emberi oldalon mutatkozik meg ez. Pontosan ezért szennyezzük a környezetet, betonozzuk le az utolsó nm-t is, mert az emberi önzőség szerint ez NEKÜNK JÁR, mi ezt megtehetjük.

Az egyéni érdekek felülírják a közösségi, távlati gondolkodást. És ezt kell bálványozni ez a 21. század ideálja.

Pontosan arra adtatok példát, amiket leírtam. A másikat valamiért, amiben hiányt szenved, amitől neki éppen rosszabb, le kell húzni, meg kell bélyegezni és ki kell rekeszteni. Ez a ti hozzáállásotok, a kommentekből is látszik.

Nem gyűlölködtem, nem írtam semmi olyat ami negatív lett volna, csupán annyit, hogy ez egy valós probléma és igen, vannak akik mindenért másokat okolnak, de a legtöbben nem.

TUdom ezért is le leszek pontozva, mert így mennek itt a dolgok...

2021. ápr. 16. 17:02
 24/65 anonim ***** válasza:
82%

Na például a #23-mas listájából én csak kettőt (Zac Effon és Keanu Reeves) tartok vonzónak, a többi egyáltalán nem jön be. Újabb példa, hogy a külső szubjektív.

#24-nek: Azt tudom, hogy mit tehetek az állatokért és a környezetért, mindennap cselekszek valamit, hogy nekik jobb legyen. Na de egy incelnek hogy tudnék segíteni?

2021. ápr. 16. 17:07
 25/65 anonim ***** válasza:
18%

"Az empátia, az együttérzés, a segítőkészség teljes és totális hibája"

Persze, a demagog fasiszta erokultusz dol mindenhonnan. A nok akkor bujnak az empatia es az egyutterzes alcaja moge, ha az angyali image-uket kell fenntartaniuk. Szamukra ez egy eletvezetesi strategia.

36F incel

2021. ápr. 16. 17:09
 26/65 anonim ***** válasza:
80%
25, de a felvetésemre a külsőről, ideálról, ízlésről, nem sikerült reagálni sajnos.
2021. ápr. 16. 19:47
 27/65 anonim ***** válasza:
86%
Tudjuk, nektek az kéne hogy az összes insta modell sorba térdeljen le előttetek és könyörögjenek, hogy had szopjanak már le. 🤷‍♀️ sajnálom de ezzel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni, ellenben a környezetért, állatokért tudok mit tenni, meg beteg emberekért, gyerekekért jótékonysági licittel pl. Ha azt hiszitek a ti pína hiányotok egy lapon említhető a globális felmelegedéssel vagy a beteg gyerekekével akkor még betegebbek vagytok agyilag mint azt hittem.
2021. ápr. 16. 20:51
 28/65 anonim ***** válasza:
91%

Milyen együttérzésről beszéltek? Regeltől estig ömlik belőletek, hogy minden nő ostoba aranyásó, mégis mit vártok?

#23: "Ki írt ilyet vagy hasonlót?"

Asszem múlt héten, az egyik elmeroggyant fiúcska ötlete volt, milyen remek lenne amerikai katonákkal nőket raboltatni Afrikából.

2021. ápr. 16. 21:21
 29/65 anonim ***** válasza:
89%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szerintem a #28-as erre a kérdésre gondol. Ha tévedek, akkor is csak egy újabb példa, hogy nem érdemes foglalkozni ezzel a réteggel.

2021. ápr. 16. 21:28
 30/65 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan az írja ki a kérdéseket, de itt írja milyen jó lenne migráns nőket itt hozzáadni férfiakhoz és kötelezni őket a szexre

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. ápr. 16. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!