Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket lehet hibáztatni a párkeresésben való sikertelenségükért, akkor a férfiakat miért nem?
A férfiaknak nem próbálnak tanácsokat adni.
Ha valaki mindig pórul jár a nőkkel, vagy még olyant sem tud összeszedni, akkor a génjei maradnak a zacsiban és ennyi.
Mert ez az oldal a nőgyűlöletre épül és mert sok férfinek ezekkel a hülyeségekkel az az üzenete, hogy "válassz inkább rendes pasikat. Mint például amilyen én vagyok! Igaz, hogy kibäszott igénytelen és lelkinyomorék vagyok, de megcsalni nem foglak (gondolom) és p!nát is rég kaptam, szóval megéri a magam fajták felé terelni a figyelmet".
Egy nő ilyet ezen az oldalon nem csinál, mert a háta közepére sem kíván általában egy anonim oldalon talált, arctalan, névtelen pasit. Emiatt nem is próbálja azt sugallni, hogy a másik rosszul választott és nem ribiket kellene kifogni, hanem próbál segíteni a másiknak önmaga reklámozása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!