Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőket lehet hibáztatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőket lehet hibáztatni a párkeresésben való sikertelenségükért, akkor a férfiakat miért nem?

Figyelt kérdés
A nőknek miért lehet azt mondani, hogy azért botlanak mindig hűtlen, sekélyes, megbízhatatlan férfiakba, mert rosszul választanak, hogy az ő hibájuk, hogy mindig ugyanazt a típust választják, akkor a férfiak miért nem fogadják el, hogy nem az összes nő felszínes, beképzelt, szívtelen, csak ők választják mindig ki ezt a típust? Komolyan, naponta hajtogatják itt, hogy nincsen normális nő. A nők mindig megkapják, hogy az ő válogatási módszerükkel van a gond, akkor a férfiak saját magukat illetően ezt miért nem képesek belátni?
2018. júl. 29. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

A férfiaknak nem próbálnak tanácsokat adni.

Ha valaki mindig pórul jár a nőkkel, vagy még olyant sem tud összeszedni, akkor a génjei maradnak a zacsiban és ennyi.

2018. júl. 29. 23:43
 2/4 A kérdező kommentje:
De, próbálnak, pl. hogy fejlessze magát, kívül-belül. Amire a kibúvó mindig a "genetika".
2018. júl. 29. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Fejleszd magad, addig sem itt rinyálsz...
2018. júl. 29. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Mert ez az oldal a nőgyűlöletre épül és mert sok férfinek ezekkel a hülyeségekkel az az üzenete, hogy "válassz inkább rendes pasikat. Mint például amilyen én vagyok! Igaz, hogy kibäszott igénytelen és lelkinyomorék vagyok, de megcsalni nem foglak (gondolom) és p!nát is rég kaptam, szóval megéri a magam fajták felé terelni a figyelmet".

Egy nő ilyet ezen az oldalon nem csinál, mert a háta közepére sem kíván általában egy anonim oldalon talált, arctalan, névtelen pasit. Emiatt nem is próbálja azt sugallni, hogy a másik rosszul választott és nem ribiket kellene kifogni, hanem próbál segíteni a másiknak önmaga reklámozása helyett.

2018. júl. 30. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!