Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik a kedvező anyagi helyzetü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a kedvező anyagi helyzetüket használják fel a párkeresésben sokkal nagyobb eséllyel lesznek dominánsok a párkapcsolatban és válhatnak bántalmazóvá, mint akik szegények?

Figyelt kérdés

Gazdag férfi keres gyönyörű szegény nőt akinek minden anyagi javat megadhat, de közben elnyomja a nőt a párkapcsolatban. A nő a kedvezőtlen anyagi háttere miatt alárendelt szerepbe jut a férfi javára.

Általában az ilyen gondolkodású férfiak mindig szegényebb társat keresnek aki persze külsőleg gyönyörű, míg egy hasonló anyagi helyzetben lévő nőt elutasítanak hiszen azonos erők mellett nem tud kibontakozni a domináns szerepvállalás.

2018. ápr. 26. 14:09
 1/9 iamaveryniceguy ***** válasza:
95%

"válhatnak bántalmazóvá"

Szóval aki gazdag, az elakarja nyomni a másikat és bántalmazóvá válhat.

hmm...

Nézzük máshogy. Aki szegény, az gyakran ideges. Egyszer csak elkattan és bántalmazóvá válhat.

2018. ápr. 26. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

Rengeteg bántalmazó kapcsolat van a szegény, tanulatlan rétegben is. Ott is a nő a szegényebb, mert konkrétan semmije sincs, egy fillér saját keresettel nem rendelkezik, és bántalmazás esetén legfeljebb az utcára mehet a gyerekkel.

Egy tehetős férfi sok esetben nem anyagilag, hanem szellemileg egyenlő partnert keres. Teszem azt, a szomszéd mérnök-tanár házaspár. Ha választani kell, inkább a feleség irányít, pedig a fizetése egy nagy lófsz.

2018. ápr. 26. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én gazdag vagyok 33 éves de bármikor eltartanék egy szegény domináns nőt
2018. ápr. 26. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Úgy értem ezt, hogy egy szegény lányt aki hirtelen a jómódban bele csöppen egy gazdag férfi könnyebben tudja irányítani.

Meg azért sakkban is lehet tartani a pénzzel. Pl. “Ha elhagysz mindent elvesztesz amiben részed volt mellettem mint a drága autó, szép lakás, wellness, étterem, ajándékok. “

Nem mindenki bántalmazó de sokszor az alacsony önbizalmú férfiak próbálnak felvágni a csinos nők előtt anyagi javakkal. A bántalmazó fél pedig általában alacsony önértékelésű személy.

2018. ápr. 26. 14:22
 5/9 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%

Érteni amit mondasz, de

a szegény emberek is képesek irányítani a szintén szegény párjukat. Pl ott a gyerek. Rengetegszer olvasni itt GYIK-en is, hogy "a férjem ver, de csak együtt van elég pénzünk, hogy a gyereket eltartsuk, egyedül esélyem sincs, mit tegyek".

Ezeknél nem gazdag férfiakról van szó, hanem egy szegény családról, ahol...

Ez a személyiségtől függ és nem a pénztől.

2018. ápr. 26. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom de ez a szintje a keményen idézőjelbe tett "párkapcsolatoknak" nem érdekel.

Kit izgat, hogy pár idióta, milyen típsú tárgynak tekinti a másikat.

Mint ahogy egy jó étkezős műsorban mondta a papa, ő nem zsírokat, meg nyomelemeket eszik, hanem salátát, gyümölcsöt és ÉTELT! :D

Na itt is..én nem ilyen vagy olyan hímnemű "pasim van meg párkapcsolatom" van, hanem van Ő akit ismerek, akit szeretek. Tudom mire vágyik Ő. Tudom mit akar Ő. És érte csomó mindent megteszek. (mint egy családtagért)...

na ez a szerelem..nem az, hogy elképzeltek egy fantomot a másik nemből és ide oda rakjátok és ilyen olyan tulajdonságokkal ruházzátok fel képzeletben... ez még akkor csak ti vagytok a másik nemben.

Ti nem társat akartok találni, hanem a saját fantáziátok kivetülését az ellenkező nemben...

így sosem lesz párkapcsolat... ;)

2018. ápr. 26. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. Ha nagyok az anyagi különbségek, akaratlanul is kialakul a dominancia különbség. És ez főleg egy szakítás vagy egy válás után derül ki, ahol is nagyon csúnyán kijön ez. Több olyat is ismertem, hogy a munkanélküli vagy minimálbéres, de jólétben tartott nő szakítás után pl. feljelentette a volt férjét mert tudott róla, hogy vaj volt a füle mögött adóügyben vagy ilyenek.
2018. ápr. 26. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Általánosítani nem szeretek, de ismerek ilyen példát a környezetembõl, sajnos.
2018. ápr. 26. 16:45
 9/9 anonim válasza:

Nem hinném, hogy egy jellemző lenne.

Egyfelől az irányító szerep nem feltétlenül jelent dominanciát, pusztán annyit, hogy a kettejüket érintő döntésekkel járó felelősségből jobban kiveszi a részét.

Másrészről az instabil anyagi háttér is gyakran oka frusztrációnak, melyet bármelyik fél Vezethet le agresszióval.

A társadalmi és szociális különbségek mindig is komoly komfliktusorrások, ezt mindenki tudja, egy párkapcsolaton belül is.

2018. ápr. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!