Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy küzdősportot űző nő nagyobb eséllyel lesz agresszív egy párkapcsolatban?
Szerintem igen... Kerüld el. 10 év múlva ez menne...
"Bertalan!!! Ha nem takarítasz fel 3 másodpercen belül kapsz egy forgórúgást a képedbe!!!"
Mint küzdősportot űző lány mondom: egyáltalán nem.
Bárki, aki küzdősportba fog, az első amit megtanul: az önfegyelem (szerintem).
"Bárki, aki küzdősportba fog, az első amit megtanul: az önfegyelem (szerintem)."
Küzdősportok között is van különbség. Jár ismerősöm boxolni és ő nem éppen erről számolt be, de mondjuk egy karate vagy egyéb harcművészet esetén el tudom képzelni.
A kuzdosportos exeim mind eros onfegyelemmel rendelkeztek vegig.Mindig kedvesek es gyengedek voltak. A Kuzdosportos emberek magabiztosak es nyugalmat arasztanak . Csak ajanlani rudom oket.
En is jarok mma-ra. Tudom milyen utes, csavaras mit okoz. Serules, tores vagy halal stb. Igy inkabb sehova se utok, rugok. Semi mma-s dolgot nem csinalok az elettarsamon. Ramenos vagyok, mindig kezdemenyezek szexet naponta :) Szervezek programokat magunknak. Szoktam neki fozni, o is nekem. Mi ha belefogunk vmi tskaritasba vagy szerelesbe, akkor legtobbszor abbamarad, mert ramaszok. Vagy volt, h tobbszor kellett nekiallnia szerelni vmit, mert raizgultam a szerepjatekra es szexeltunk. Szeretem a test test kontaktus szexualis vonatkozasait az elettarsammal . Szeretunk egyutt bulizni, tancolni egymassal.
Nem tartom agresszivnak magam.
Az edzesen onfegyelmet tanulunk. A legnehezebb sajat magad felett uralkodni: a szellemeden es testeden.
N
szerintem ez nem feltétlen függ össze...
ismerek olyan férfit aki kiskora óta küzdősportozik, fát lehetne vágni a hátán, annyira nyugis személyiség...nem kis darab ha kell oda csap, de amikor valami idióta hecceli akkor sem egyből üt...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!