Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vált ki ellenérzést a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált ki ellenérzést a másikból ha valóban érdeklődöm felőle és szeretném a valódi önmagát megismerni?

Figyelt kérdés
Ennyi idegen az embereknek ha valakit valóban érdekelnek? Vagy csak a megitéléstől félnek amit nem szoktam?
2020. dec. 14. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Nem akarnak veled ismerkedni. Ez még nem jutott eszedbe?
2020. dec. 14. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha már beszélgetünk, nem ez látszik.
2020. dec. 14. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Én kimondottan azt szeretem, ha valaki érdeklődő és törődő, de azért nem lábtörlő fajta. Lehet te már inkább olyan benyomást keltesz...vagy unalmas vagy és mindig csak azt kérdezgeted, hogy “mit csinálsz?”, na az ilyenektől falra mászok🤣Vagy nem tetszel nekik.
2020. dec. 14. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehet, hogy túl gyorsan túl bizalmaskodó vagy? A mai világban nem szívesen adja ki magát a legtöbb ember egy kezdődő kapcsolat(nak tűnő valami) elején, mert ki tudja, mire használják fel... vannak aberrált állatok, akik azon élvezkednek, hogy a megtanult infókkal tegyék tönkre a másikat, vannak, akik eljátsszák egy numera kedvéért, hogy mennyire érdeklődők, vannak, akik anyagi hasznot húznak az egészből...

tudni kell szépen fokozatosan ismerkedni, és hagyni, hogy a másik a saját tempójában nyíljon meg.

2020. dec. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!