Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban könnyebb egy fiatalabbal?
36 éves vagyok és természetesen próbálkoztam velem egykorú nőknél de egyszerűen túl merevek voltak vagy túl sokat tapasztaltak és már mindenben a rosszat látták, de egyszerűen az igényeik magasak voltak..
Egy cukorbeteg Facebook csoportban megismerkedtem egy 20 éves lánnyal. Nagyon kis csinos, de nagyon fiatal.. valahogy sokkal elfogadóbb, talán mert még nem is tapasztalt, egy pasija volt csak, talán még a naivitás miatt de olyan könnyebb vele, valahogy jobban elfogadja a hibáimat, jelenleg úgy érzem alakul egy kapcsolat, végre 6 év után lehet lesz barátnőm
Igen.
Mindig a saját korosztályom nőivel próbálkoztam, az összes párom 1-2 évvel volt csak fiatalabb.
Aztán egy bizonyos kor után (kb 35+) hirtelen a saját korosztályom elég fura irányt vett.
Elkezdenek pánikolni, hogy kifutnak az időből, és úgy vannak vele, hogy az eddigi kapcsolataik mind elromlottak, szóval mostmár nincs idő kísérletezésre, meg kell találni az igazit, gyorsan, 100% biztonsággal. Erre teljesen ráfeszülnek, és az egész lényüket görcsössé teszi, ráadásul igazi csapdába kerülnek, mert 100 (de inkább 101) százalékos férfi nem létezik, ők pedig azt gondolják, hogy már a 99%-ot sem engedhetik meg, mert nem kockáztathatnak, hogy amiatt az 1% miatt 2-3 év múlva megint szétmegy a kapcsolat, és ott állnak majd negyven évesen.
Mindemellé jön az, hogy másik oldalról saját magukban borzasztó magabiztosak ("én már igazi nő vagyok"), így arról azzal kapcsolatban, hogy ők változzanak semmi kompromisszumkészség.
Nem is nagyon ment egy idő után velük
(Fun fact: Aztán lett fiatalabb párom, akivel eléggé összeillünk, nem 100%-ra, de bőven eléggé, hogy a többi kérdést megoldjuk. Na azóta az összees olyan nő a környezetemben akinek korábban nem kellettem azon pörög, hogy miért nem a korombeliek közül választottam :)
Nincs ezzel gond, mi veszítenivalótok van ha megpróbáljátok működik-e a kapcsolatotok.
Viszont csak megjegyzem: az se biztos,hogy az egy idő után jó ha mindenre rábólint és mindent elfogad. Kell az embernek véleményének lenni ami nem mindig azonos a másikéval, így formáljuk egymást, a kapcsolatunkat.
A fiatal nők azért választanak idősebb férfit, mert nem akarnak elsőre lukra futni sem emberileg, sem szexuálisan. Persze nem 20 év korkülönbségről beszélünk, de 5-10 év simán benne van. Elvárják hogy a partnerük határozott legyen, hogy legyen munkája keresete, egzisztenciája, vagyis aki már készen van és tudja támogatni őket.
Abban is van igazság, hogy ez ritkán tartós, sokkal inkább egy tanulóidőszak szokott lenni a nők esetében, de van olyan nő aki egész életében az idősebb férfiak társaságát keresi.Van olyan nő aki inkább az izgalmat keresi egy kapcsolatban és van aki inkább a kiszámíthatóságot.
"Viszont csak megjegyzem: az se biztos,hogy az egy idő után jó ha mindenre rábólint és mindent elfogad. Kell az embernek véleményének lenni ami nem mindig azonos a másikéval, így formáljuk egymást, a kapcsolatunkat."
Valóban nem jó egy bologató pár, de ezen sokat lehet változtatni.
Nekem például a párom az elején mindenre rábólintott, bármit is mondtam. Nem hagytam annyiban, feszegettem, hogy miért gondolja ő is azt, amit én, mondja el, hogy mit szeretne, vagy eleve úgy kérdeztem tőle, hogy nem tudta az én véleményem a témáról.
Mára gond nélkül mond bármit a szemembe, mond ellent, érvel, védi a saját igazát.
Egyébként több oka lehet, ha valaki ilyen: van akinek egyszerűen a jelleméből fakad, ő nem fog változni (nem szignifikánsan), és nem a korkülönbség miatt ilyen visszafogott. Más meg mondjuk csak a tapasztalatlansága miatt, belőlük simán ki lehet hozni, hogy igenis álljnak ki magukért, mondják meg a véleményüket.
Lehet,hogy távol állok a valóságtól, de írod,hogy cukorbeteg csoportban ismerkedtetek meg, tehát a lány cukorbeteg, ugye?
Az is lehet,hogy a saját korosztálya nehezebben fogadja el a betegséget, az ezzel járó kötöttséget, alkalmazkodást. Gondolja,hogy Te, aki idősebb vagy, ezt jobban tolerálod, elfogadod, és mivel csoporttag vagy, hasonló helyzetben lévőként, elfogadod.
Na epp ez az..
Hiaba jossz ossze a kis naiv 20 evessel, mert az eleg ketseges is egyutt lesztek meg.
Es akkor te ott fogsz allni 40-es szinglikent, es meg annyire sem fogsz kelleni senkinek.
A te helyedben sajat magamra koncentralnek, fejlesztenem magam, es inkabb egy hozzam hasonlo koru novel kezdenek.
Ha azt irod, ezeknek a noknek tul nagy az elvarasuk stb. akkor nem lehet hogy inkabb te vagy lemaradva harminc x evesen?
Hidd el nem minden harmincas van besavanyodva, hiszen elvileg te is nagyon “fiatalos” vagy, nem?
"Ha azt irod, ezeknek a noknek tul nagy az elvarasuk stb. akkor nem lehet hogy inkabb te vagy lemaradva harminc x evesen?"
Nem túl nagy az levárásuk! Hanem nem teljesíthető, mivel nem létezik 100%-os passzolás. De minden egyedülálló, 35+ éves nő ezzel vigasztalódik, hogy vele semmi gond, csak nem ér fel hozzá egyetlen férfi sem.
Mondjuk nekem 3 éve kapcsolatom van, ők meg még mindig várják, hogy valaki végre megüsse a mércét.
Kérdező, ha a csaj intelligens, és nem csak keves és aranyos (ez utóbbi kevés a kapcsolathoz), akkor vágj bele bátran!
Ha annyira akarod a 20 éves is oké, de általában mondom ha 36 évesen jól tartod magad, a 25-30 közti nőkkel is ismerkedhetsz simán, a legtöbbet nem fogja érdekelni 6-11 év korkülönbség. Nem kötelező saját korunkbeli emberrel ismerkedni.
Emlékezzetek vissza 15-25 éves korunkban pedig minket ignoráltak a velünk egykorú lányok, mindig az idősebbet keresték. Akkor nem volt baj nekik, hogy nem velük egykorú fiúkkal ismerkednek, hanem idősebbekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!