Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban könnyebb egy fiatalabbal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban könnyebb egy fiatalabbal?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok és természetesen próbálkoztam velem egykorú nőknél de egyszerűen túl merevek voltak vagy túl sokat tapasztaltak és már mindenben a rosszat látták, de egyszerűen az igényeik magasak voltak..

Egy cukorbeteg Facebook csoportban megismerkedtem egy 20 éves lánnyal. Nagyon kis csinos, de nagyon fiatal.. valahogy sokkal elfogadóbb, talán mert még nem is tapasztalt, egy pasija volt csak, talán még a naivitás miatt de olyan könnyebb vele, valahogy jobban elfogadja a hibáimat, jelenleg úgy érzem alakul egy kapcsolat, végre 6 év után lehet lesz barátnőm

2020. dec. 9. 07:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30: és nem azon kattog, hogy hogyan fogom majd eltartani, mikor terhes lesz (nem mintha ez gondot okozna, de vicces, amikor a randi első 15 percében már efelé puhatolózik, mert a fejében már az van, hogy sietni kéne a gyerekvállalással, és ahhoz jó egzisztenciájú pasas kell)

Igazi önsorsrontás, mert nem akar véletlenül sem mellényúlni, így aztán nem is kockátat, aminek az eredménye az, hogy a randin végig feszeng, majd inkább úgy dönt, hogy ennél még jobb is jöhet...

Van csaj ismerős, aki 35 felett kezdte ezt, most lassan 40, de még mindig egyedül van, mert mi van, ha a vele szemben ülő pasas mégsem lesz tökéletes apa :)

2020. dec. 9. 16:33
 32/34 anonim ***** válasza:

Hát nyilván, mindenki máshogy látja ezt.

De sok esetben az is megesik, hogy a korosodó férfi már megállapodna, de a kislány még korából adódóan még tombolna, aztán mégis olyanra cseréli, aki agyilag megért már a gyerekvállalásra.

De hát ezt mindenki maga tudja.

2020. dec. 9. 17:26
 33/34 anonim ***** válasza:

31: Ez is igaz, bár nekem semmi bajom azzal, ha egy nő (főleg 30 felett) már számol azzal, hogy mi lesz, ha lesz gyerek. Mivel én is szeretnék, ezért nálam egyáltalán nem gond, ha ilyen oldalról is felméri a lehetőségeket, viszont az ilyen óvatosnak szánt, de egyértelmű puhatolózások tényleg viccesek tudnak lenni.:)

A kockáztatás hiányával is egyetértek, ezt én is megfigyeltem már. Úgy gondolom, hogy ebben a korban még inkább 100%-ot kellene beleadni az ismerkedésbe és nem óvatoskodni. Értem én, sokan attól félnek, hogy a környezetük megszólja őket és abban is biztos vagyok, hogy rosszakaróktól megkapják szemtől szembe vagy a hátuk mögött, hogy "na már benne van a korban, most meg megpróbál ráakaszkodni bárkire, aki erre vevő", de ezzel nem kell foglalkozni. Ha nem ismerkedik, vagy túl válogatós, akkor meg azért fog kapni, de ez férfiaknál is így van.

32: Igaz, már ha feltételezzük, hogy korosodó (erről nekem 45 feletti ugrik be) férfi szeretne fiatal 20 éves "kislánnyal" ismerkedni. Ez a való életben viszonylag ritka, úgy látom, hogy inkább itt felkapott téma valamiért. Amikor férfiak fiatalabb nőkről beszélnek, akkor többségében 5-10 éves korkülönbséget értenek, pl 35 éves férfi és 25-30 éves nő. 39 vagyok, azt megtanultam már, hogy "soha ne mond, hogy soha", de nehezen tudnék elképzelni komoly kapcsolatot 30 alatti nővel. Persze nem kizárt, de ha lehetne választani egy életvidám, nem besavanyodott, de komolyan gondolkodó 25 és egy ugyanilyen 35 éves nő között, akkor nem kérdés, hogy utóbbit választanám. Viszont az is tény, hogy a 25 évesek között sokkal több ilyen van és arányában több a szingli is köztük.

2020. dec. 9. 19:25
 34/34 anonim ***** válasza:

"Ez is igaz, bár nekem semmi bajom azzal, ha egy nő (főleg 30 felett) már számol azzal, hogy mi lesz, ha lesz gyerek. Mivel én is szeretnék, ezért nálam egyáltalán nem gond, ha ilyen oldalról is felméri a lehetőségeket,"

Alapjában véve azzal nekem sincs, ha gyereket akar. Ha viszont már az első randin azt látom, hogy matekozik, hogy a kérdések egy jó része az anyagi helyzetre vonatkozik, és főleg, ha közben mindig úgy dönt a végén, hogy akad még jobb parti is majd (nyilván, mindenkinél van jobb parti), akkor az azért már inkább vicces, vagy önsorsrontó.

2020. dec. 9. 19:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!