Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban könnyebb egy fiatalabbal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban könnyebb egy fiatalabbal?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok és természetesen próbálkoztam velem egykorú nőknél de egyszerűen túl merevek voltak vagy túl sokat tapasztaltak és már mindenben a rosszat látták, de egyszerűen az igényeik magasak voltak..

Egy cukorbeteg Facebook csoportban megismerkedtem egy 20 éves lánnyal. Nagyon kis csinos, de nagyon fiatal.. valahogy sokkal elfogadóbb, talán mert még nem is tapasztalt, egy pasija volt csak, talán még a naivitás miatt de olyan könnyebb vele, valahogy jobban elfogadja a hibáimat, jelenleg úgy érzem alakul egy kapcsolat, végre 6 év után lehet lesz barátnőm

2020. dec. 9. 07:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Egyénfüggő ugyanis.
2020. dec. 9. 11:45
 22/34 anonim ***** válasza:
próbálkozz 25-30 közöttivel
2020. dec. 9. 11:47
 23/34 anonim ***** válasza:
84%

Hú, nem semmi vélemény.

Egyébként a férfi bele se gondol, hogy a korabeli nőkkel pont hogy ők tették azt, amitől "merev, savanyú, akármilyen" a nő. Hisz aki 30+-osan egyedülálló, azt már jó eséllyel kicsinálta lelkileg egy férfi . Persze tisztelet a kivételnek!! De ezek a férfiak bele sem gondolnak, vajon miért is lett ilyen a nő.

20as éveikben ők is gondtalok voltak.

A te 20 évesedből is lesz még gondterhelt 30as.

2020. dec. 9. 13:59
 24/34 anonim ***** válasza:
23: Én pl. egyetlen nőt sem csináltam ki, soha nem terrorizáltam sem fizikailag sem lelkileg senkit. Értem, hogy vannak olyan férfiak, akik ezt csinálják és sajnálom azokat a nőket, akik ilyenbe futottak bele, de mégis miért nekem kellene a mások által "kicsinált" nők közül választani, miközben azok a férfiak, akik ezt tették velük, most egy újabb "gondtalan nő" életét teszik tönkre? Gondolom nőként te sem akarsz olyan férfival összejönni, aki már nem képes megbízni a nőkben, vagy rosszabb esetben akár nőgyűlölővé vált? Számítana neked, hogy miért lett olyan? Ugye, hogy nem. Na ezzel mi is így vagyunk. Megkeseredett, befordult, esetleg férfigyűlölő nőkkel nem foglalkozunk és nem a koruk vagy a kevésbé feszes testük miatt, hanem mert az égvilágon semmi vonzó nincs bennük. Vagyis egy valami mégis, de azzal így önmagában megint csak olyan férfit fog találni, akinek csak "arra" kell.
2020. dec. 9. 15:39
 25/34 anonim ***** válasza:
73%

"Egyébként a férfi bele se gondol, hogy a korabeli nőkkel pont hogy ők tették azt, amitől "merev, savanyú, akármilyen" a nő. Hisz aki 30+-osan egyedülálló, azt már jó eséllyel kicsinálta lelkileg egy férfi "

23: elég sokáig nem tudtam ismerkedni, mert a korombeli lányok előbb egyetemista, majd dolgozó férfiakkal jártak.

25 évesen lett először komoly kapcsolatom, utána 35 éves koromig össesen 3 nővel voltam, 3+ évet mindegyikkel.

Nem kurváztam, nem csaltam meg egyiket sem, nem tettem tönkre őket.

Igen, látom, hogy elég sok korombeli nőt (haverok, gimis ismerősök) megviselt az élet, pörgették őket az éjszakában, volt aki szerető volt 10+ évig egy nős pasas mellett, volt akit minden pasas átvert (más kérdés, hogy átverés e tényleg, ha valakit mindenki le tud fektetni, és sosem jut eszébe, hogy nemet mondjon)...

De ezért miért én lennék a felelős?

A nők fél életüket töltötték olyan szépfiúk mellett, akiknek csak szexre kellettek, akik csak szeretőnek tartották őket, egyik sem kezdett velem. Most meg azt hallgatom minden nőtől, hogy "a férfiaknak csak dugni kell a nő", "a férfiak tönkretették lelkileg a nőket"

Én meg állok, nézek, és nem értem, hogy sosem voltam pinabubus, sosem tettem senkit tönkre, nem tartottam szeretőt. És nem, nem egyedül vagyok ezzel, hanem kb a haverjaim 90%-a ilyen, és maximum 2-3 férfit ismerek, akikről tényleg szól a fáma, hogy a legyet is röptében, de a 2 hetes kapcsolat már rekord hosszú.

Nem lehet, hogy a nők magukat tették tönkre a hibás párválasztással?

2020. dec. 9. 15:45
 26/34 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként a tönkretett nőkről annyit:

- találkoztam a múltkor egy régről ismert nővel. Sosem kellettem neki, mint férfi. Most, hogy ő finoman szólva sem kapós, és látszik rajta a sok év bulikázás, én meg finoman szólva is jó karban vagyok (hiába, egy jó 10 évvel később kezdtem az életet, mint ő, nekem 16 évesen nem volt dolgozó párom, hogy fizesse az éjszakázást) már elkezd nyomulni, hogy akkor miért nem iszunk meg valamit.

Értem, hogy rosszul választott végül, hogy a bulizós pasiról a végén kiderült, hogy apának nem alkalmas, és 35 felett inkább egy lecsúszott alkesz benyomását keltette, mint egy menő party-arcét.

De ugye nem baj, hogy nem szeretnék pótlék lenni sem neki, sem a gyerekének?

Azt viszont vissza kell utasítanom, hogy ehhez nekem bármi közöm lett volna. Vagy bármelyik átlag férfinek, mivel velünk szóba sem állt volna ez a típus

2020. dec. 9. 15:54
 27/34 anonim ***** válasza:

Oda van írva, hogy tisztelet a kivételnek! ☝️

Aki 10+ év után lesz egyedülálló, igenis zömmel megviseli őket az az időszak. Hány olyan van, hogy megcsalás történt, az ilyen férfi nem változik, viszont a nőben nyomot hagy! Megint mondom, a gyengébbek kedvéért, tisztelet a kivételnek!!?

Mert ez fordítva is igaz. Nők is tesznek tönkre férfit.

De igenis megsínyli a nő az éveket. Aztán a férfi meg ezután mire gondol, nekem a kis fiatal kell, azzal nem kell beszélgetni, elég kábítani azzal hogy van pénz.

2020. dec. 9. 15:56
 28/34 anonim ***** válasza:

Azért azt ne keverjük már ide, aki nem Kapós egyáltalán.

Arról se tehet senki.

De látom sokan magukra vették. Hiába többször kiemeltem, hogy tisztelet a kivételnek!!!!!!

Nem egyszer látom ,hogy mindenki leírja a 30+ nőket. Mert már öreg szar, nem kell, mert nehogy kitalálja hogy gyereket akar, vagy ha már van neki, isten ments hogy azzal együtt elfogadja valaki őket.

Na de, majd ezek a férfiak is öregek lesznek a kis pipinek ,akkor lehet siránkozni. Xd

2020. dec. 9. 16:02
 29/34 anonim ***** válasza:

"Megint mondom, a gyengébbek kedvéért, tisztelet a kivételnek!!?"

Pont ezt próbálom mondani!!!

Hogy 100 férfiből nem 90 teszi tönkre a nőket, és van 10 kivétel, aki rendes.

Pont fordítva!!! 100 férfiből 90-nek esélye sincs tönkretenni a nőket mert örül, ha van egy párkapcsolata, és nem egy-két éjszaka (hét) után pattintja a csajokat.

A többségnek sem gyomra, sem jelleme, sem lehetősége nincs hetente más nőt pörgetni, 2-3 szeretőt tartani, szexkapcsolatozni.

Igen, vannak ilyen férfiak, nálunk is van a haveri körben 2db ilyen sárc.

Mégis azt mondod, hogy tisztelet a kivételnek. Nem!!! Nem én vagyok a kivétel, nem a maradék 15-20 haverom a kivétel, hanem ez a kettő. A kivétel az a két pasas, és nem én.

Arról igazán nem én (és a többi átlagos férfi) tehet, hogy a csajok erre a 2-re voltak (vannak?) rákattanva tömegesen, ha az egyiküket dobja, rögtön kettő ugrik a helyébe. Az őszemszögükből valóban én vagyok az átlagos férfi a kivétel, mert azt a 2-t látják, a többi meg eltűnik a radar alatt.

(és nem mondom én sem, hogy minden nő ilyen. A baráti társaságból egy csomó lánynt nem ez az 5-10% vitt táncba, párjuk van sok éve, esetleg házasok... ők más szempontok szerint választottak párt, nem is tette őket tönkre senki. De aki szerint csak a kivétel az, aki rendes, és nem bántja a nőket, az vajon miért nem látja azt a 15-20 srácot a társaságból, aki nem ilyen, és miért gondolja, hogy mindegyik olyan, mint az a bizonyos 2?).

2020. dec. 9. 16:23
 30/34 anonim ***** válasza:

"Aztán a férfi meg ezután mire gondol, nekem a kis fiatal kell, azzal nem kell beszélgetni, elég kábítani azzal hogy van pénz."

A valódi ok ennél sokkal egyszerűbb. A fiatalabb nők általában (!!!) felszabadultabbak. Ha elhívod randizni vagy csak egy kávézóba, akkor jól tudja érezni magát veled és nem azon agyal, hogy "Merjem jól érezni magam vele? Merjem ezt kimutatni? Vajon ő nem ver át? Miért nincs már családja? Biztos komoly baj van vele". Őszintén tud örülni egy kis ajándéknak is és nem az értéke miatt, hanem mert tőled kapta. Kevésbé gondol racionálisan egy kapcsolatra, így sokkal inkább az érzelmei játszanak, amit férfiként rettentő vonzónak tartunk. Ez persze nem a teljes lista és nem kizárólag a 18-25 éves lányokra jellemző. Sok 30-as nő is ilyen, sőt ma már a 40-esek közt sem olyan ritka, de nekik semmi gondjuk az ismerkedéssel, független attól, hogy vékonyak, teltek, milyen színű a hajuk, mi a végzettségük.

2020. dec. 9. 16:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!