Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne egy nárcisztiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy nárcisztikus srácot lerázni magamról?

Figyelt kérdés
Már másfél éve reménykedik, hogy összejövünk, nem ért a szóból..Rengeteg módon próbáltam már lerázni magamról. Mostanában arról próbál győzködni, hogy ha nem jövünk össze, akkor is találkozgassunk barátként (miközben mindkettőnknek lesz párja). Amiből persze tudom, hogy az lenne, hogy tovább reménykedne, hogy talán majd egyszer megkaphat..Egyszerűen nem tudom már hogy rázzam le magamról. Olyan mintha a falnak beszélnék, nem tűnik el..Van valakinek ilyesmiben tapasztalata?
júl. 6. 16:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én elég konfliktuskerülő típus vagyok, nem szeretek vitázni..De ő nem egyszer kihozta már belőlem, hogy kiabáltam vele és minden csúnya dolgot a fejéhez vágtam..És egyik alkalommal sem sértődött meg, meglepően nyugodt maradt..

júl. 6. 17:05
 12/20 A kérdező kommentje:

Elég manipulatív emberről van szó..És ezt nem viccből írom, tényleg így van. Valahogy mindig eléri a végén valahogy, hogy visszaírjak..

júl. 6. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem nárcisztikus, hanem szimplán egy kretén.
júl. 6. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

12 te magad táplálod hogy ne alljon le. Akkorhát kérdés megvalaszolva.

Mindenfele reag nekik remény.

júl. 6. 17:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Hogy lehet klyen hulye mindenki? A nárcinak ha dühöngsz = még minidg érdekel téged.
júl. 6. 17:25
 16/20 anonim ***** válasza:
28%

Én is csodálkozom hogy milyen magabiztosan nyomkodják a billentyűzetet a s.ggh.lyék, akik semmit nem tudnak a nárcizmusról

A nárcisztikust hiába sértegeted, annál jobban fogja magát érezni és annál inkább tapad.

Csakis a no kontakt segíthet, pár év talán mire az ilyen esetleg talál új áldozatot és utána talán leszáll rólad

júl. 6. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:

"arról írni és újra elkezdtünk beszélni.."

Akkor ne válaszolj. Minden kezdesz vele mindig beszélni? Joggal hiheti, hogy magad sem tudod, mit akarsz.

júl. 6. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én is csodálkozom hogy milyen magabiztosan ..."

Én meg azon, milyen magabiztosan diagnosztizálnak mindenféle éppen divatos személyiségzavarokat a mindenhez is értő nagyokosok.

júl. 6. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

18#

A te tudatlanságod nem mások hibája

Amúgy arra nem gondoltál hogy konkrét tapasztalatok révén - utánaolvasva a témának - szereztük az információkat amikről neked fogalmad sincs?

júl. 6. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:

19

Ja,még egy gugli-nál doktorált okoska.

júl. 7. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!