Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel kifejezés lassan divatjamúlt lesz, a nárcisztikus kifejezés átveszi a helyét?
Nem.
A nárcisztikusoknak van párjuk.
Két teljesen különböző dolog .
Az incel nem fog engem meghívni soha egy colára, se egy fagyira és folyamatosan panaszkodik h minden nő lehúzós.
Na ezért vannak egyedül.
A nárci elhalmoz amivel csak tud, hogy meghódítson!
Ha rangsorolni kellene emberileg a gyk táborát innen, szerintem az incel a végén kullogna valahol.
Megelőzik a falkaszellemmel működő pszichopaták, borderline, egoista, nárcisztikus, talán még sorozatgyilkolásra is hajlamos egyedek is vannak itt, a válaszokból ítélve sokszor.
Én soha az életben nem hallottam egyszer sem élőben az incel szót, az esetek 90%-ában itt az oldalon találkozom vele.
Szitokszó meg biztos nem lesz belőle, mivel az emberek egy jelentős része azt sem tudja, hogy mi az az incel. Élőben nem igazán vállalják fel magukat, a neten nyomulnak, mert ott legalább foglalkozik velük valaki.
A nárcisztikus továbbra is szitokszó fog maradni, annak ellenére, hogy az emberek kb 1%-a rendelkezik nárcisztikus személyiségzavarral:
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, alig van átfedés köztük. Ezért a kérdés eleve fals.
Az inceleknél inkább az elkerülő személyiségzavar a jellemző (mint nálam is pedig nem vagyok incel) és elég nagy az átfedés.
Egy elkerülőnek ha mellé nem néz ki elég jól semmi esélye nem lesz a nőknél. Tehát az incelek nem nárcik, legfeljebb a nárcik legkönnyebb áldozatai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!