Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is elege van a nárciszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elege van a nárcisztikus fèrfiakból?

Figyelt kérdés

30/F vagyok és hetero..

Nincs kapcsolatom nárcisztikus férfival. Csupán csak olyan lányokkal van kapcsolatom, akik nárcisztikus férfiakkal vannak/voltak.

Ezek a férfiak miatt vagyok hmmm pótlék...

Van 3 csaj, 2vel csak éppen hogy beszélgetek mert a 3.ba vagyok szerelmes. Ez a 3.lány évek óta keres engem hogy nincs egy barátja sem a nárci csávója miatt. Mindig engem hívott ha baj volt,segítség kellett. Most egy évvel ezelőtt kitalálta hogy ideje össze jönni, teljesen magába bolonditott az eddigieknél is jobban. Majd azt mondta hogy mégis marad azzal a toxikus agresszív nárcisztikus férfival, engem meg csak öccsekènt szeret. Nah igen de az öcsivel nem akarja megkefèltetni magát az ember...

Meggyőzte magát arról hogy nem tudunk össze jönni, ha mégis akkor csak a baj lesz mindennel... Hát eléggé oda vagyok miatta, remélem hamar helyre jövök. Nah de ez idő alatt volt két csaj abból az egyik igen nagyon udvarolt de nem foglalkoztam vele mert a másikba szerelmes voltam/vagyok, én sem tudom...

De most hogy nincs az a csajszi gondoltam nem bánkódok itt van a másik. Hát az ki is lépett egy nárcisztikus kapcsolatból, azóta az sem ír....

Volt még egy csaj, az is olyan depressziós hogy hónapok óta nem ír...

Hát nem genyóság az ilyen férfiak miatt akik bántalmazo f.szok miatt nem tudunk normális kapcsolatot kialakítani...

dec. 6. 14:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyel palimadar.
dec. 6. 14:13
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a legjobb csajokra hajtasz. Nincs jó önismeretük. Ők is rossz embert kergetnek és te is.
dec. 6. 14:19
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a többi pasi miatt nem kellettél a csajoknak, hanem magad miatt. Ne akard másra terelni a sikertelenséged okát.
dec. 6. 14:20
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Fernando Alonsoból nekem is elegem van. Nagy az arca, hogy 400.futam, de 200 futam óta egyet se nyer, csak szájaskodik, hogy a csapatai miatt nem tudja megmutatni a 180%-ot meg "fáj hátam a more!".
dec. 6. 14:25
 5/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
29%
Hát jó sok kattos csaj futkározik közöttünk, az biztos. Van ám képességük "jól" választani, eh...
dec. 6. 14:27
 6/22 A kérdező kommentje:

Nah de várjatok, 3bol 3 csaj ugyanazzal a gonddal?

Lehet egyetérteni is meg nem is de nem vagytok a helyzetemben nem látjátok hogy mennyit szívtam egy nő miatt aki elv velem akart lenni aztán mégsem... Nah mindegy nem is érdekel

dec. 6. 14:37
 7/22 A kérdező kommentje:
5ös te jártál már hasonlóan?
dec. 6. 14:38
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
A sajat hiabidbol nem tanulsz az a gondod, en ha egy no foglalt vagy a randin az exet akar csak szoba hozza mar huzom is a csikot.
dec. 6. 14:42
 9/22 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
#7: Fiatalabb koromban igen. Folyton panaszkodtak, hogy nincs egy normális férfi sem, mindegyik csak kihasználta, átverte őket, aztán újra összejöttek valami nagyképű, elnyomó diktátorral... eleinte persze tolták a közösségi médiában a szelfiket, meg hogy minden szép és jó, majd végül kibukott a bili, hogy ismét ügyesen sikerült választaniuk. Ja nem. Hát nem tudtam őket sajnálni...
dec. 6. 14:45
 10/22 A kérdező kommentje:

Ez így is van. Egyetlen egy csajjal nem így volt akibe szerelmes voltam, és úgy tűnt hogy ő is szeret...

Csak hát a többi meg kb sorban állt, most meg hogy "szabad" vagyok eltűnt mind. De lehet jobb is, kell idő még rendbe jövök... 😔

dec. 6. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!