Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért ítélik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ítélik el a lábfétises férfiakat?

Figyelt kérdés
dec. 5. 06:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
0%

Mert közhiedelem….” Fújj… hát gusztustalan..” 10-8 ezt mondja mert a másik 8-tol is ezt hallotta. Miközbe valójában nem is tartja undorítónak csak gáz lenne beismerni más előtt, vagy akár még saját magának is. Csak azt nem értem h miért is undorodnának tőle mikor az ő lábukról van szó, es azt kényeztetik, azzal foglalkoznak🙄 Számomra érthetetlen, miért baj, ha mondjuk szép magassarkú levétele után lábai masszírozásával kezdődik a sex??!! Es NEM! a mocskos, szagolgatós beteg lábfétisre gondolok, hanem a szolid, hétköznapira.

Ui.: azért érdekes, h ez az a fétis amiről legtöbben tudnak es amiről legtöbbet beszelnek.. nyilván nem véletlen. Sajnos nagyon megosztó még itthon, nincs kultúrája mint külföldön.

dec. 7. 06:42
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
61# na te tipikus példája vagy annak, amiért elítéljük a lábfétises férfiakat... egyszerűen nem birod elfogadni, hogy valakinek ez NEM!Nem azért mert nem tudjuk mi az,nem azért mert nem volt benne részünk! El se tudod képzelni hogy valaki EGYÁLTALÁN nem szereti ha ezzel a testreszevel foglalkoznak. Csak fujod a magadet
dec. 7. 08:30
 63/68 anonim ***** válasza:

Igazad van! Tökéletesen jól látod! Elnézést kérek! Bocsáss meg kérlek! 🙏

Minden jot!

dec. 7. 09:08
 64/68 anonim ***** válasza:

"Talán nem ezzel kéne kezdeni az ismerkedést..."

aki ezt írta, az talán jobban örülne, ha évek után "derülne ki", hogy a párja "nem normális"? (női szemszögből nézve, és tegyük fel, nem szeretné kipróbálni)

dec. 7. 09:10
 65/68 anonim ***** válasza:

30: de pont ez az, hogy egy egészséges szexuális kapcsolat olyan, amiben mind a két fél élvezi a dolgot. Az nem az, ahol az egyik fél, esetedben a nő, megtesz olyat, amitől undorodik vagy jobb esetben is "eh, ez semmi", csak azért, hogy neked jó legyen. Vagy cserébe pl. egy olyan nőtől, akinek az a fétise, te elfogadnád, hogy felcsatolhatóssal seggbedugjon? Na ugye...

Az meg, hogy van egy db nő, aki pénzéhes, az nem bizonyíték arra, hogy "a nők" milyenek. Engem is keresett már meg mindenféle szerzet itt gyk-n, olyan pénzeket ajánlva a perverziójuk kielégítéséért, mint a fél fizetésem... és azt mondtam, NEM. Mert én ettől hányok.

dec. 7. 11:15
 66/68 anonim ***** válasza:

65. ha a nő szeretne valamit, ami nekem "semmi extra", azt szívesen megteszem (legfeljebb nem MINDIG), hogy örüljön, mert élvezem, ha élvezi

az, hogy megdugják a seggem, az nem épp semmiség

dec. 7. 11:29
 67/68 anonim ***** válasza:
84%
66: és a nőnek miért nem lehet, amit te elvársz tőle, nem semmiség? Mindenkinek mások a vágyai, más az undorlimitje és mások az érzései.
dec. 7. 11:36
 68/68 anonim ***** válasza:
67. de simán lehet, nem is várom el amúgy
dec. 7. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!