Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért ítélik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ítélik el a lábfétises férfiakat?

Figyelt kérdés
dec. 5. 06:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
13%

Mert nem is értik alapból, mi az a lábfétis. Amúgy totál tragikomédia minden nő, mert "Otthon az épp aktuális pasimnak engedem", szokták mondani.

Ez azt jelenti, hogy a 4.-6. épp aktuális pasijuknak:):):). Ugyanez vonatkozik az orál-anál-BDSM és tsi.-ra is: "Én ilyennel nem foglalkozom, de az épp aktuális páromnak mindent is megengedek:)".

Totál lúzerek is vannak a nők körében is.

dec. 5. 06:10
 2/68 anonim ***** válasza:
76%
Én nem ítélem el mint embert, de viszolygok bármilyen fétistől és nem fogok ilyen férfival összejönni (és nem, nem vagyok az a típus sem, hogy "jaj, hát a Mucinak engedem"... nem, neki sem... ha látom, hogy vmelyik testrészem láthatóan több vagy kizárólagos figyelmet kap, ill. ha szexuális aktus nem lehet láb/has/fülcimpa stb. "kényeztetés" nélkül, mert nem áll fel a mésik farka rá, vagy morci lesz, ha nincs, akkor lapát). De itt a gyk-n meg azt látom, hogy több férfinél, ha egy nő valamiért nem akar vele összejönni, akkor már "elítéli", "utálja", "antipatikusnak tartja mint embert", "lenézi", "gáznak tartja" - pedig ez nem jár ezekkel... nem kellene keverni a fogalmakat.
dec. 5. 06:13
 3/68 anonim ***** válasza:
39%
Mert a fétises pasik gusztustalan, beteg emberek az utolsó szálig.
dec. 5. 06:22
 4/68 A kérdező kommentje:

#3 és a fétises nők nem?

Hadjuk már lejárt lemez?

dec. 5. 06:24
 5/68 anonim ***** válasza:
68%
Én egy volt páromnak engedtem, azon az alapon, hogy egyszer kipróbálom, addig ne legyen róla negatív véleményem, de nem tetszett. Legjobb esetben is semleges, de inkább negatív élmény volt, és így nem is akarok ilyenekbe belemenni. Alapvetően nem ítélem el az ilyen férfit, de nem akarok tőle semmit, az is biztos.
dec. 5. 06:28
 6/68 anonim ***** válasza:
62%
4: nem én vagyok az a válaszoló, de a kérdés a fétises férfiakról szólt, nyilván arra fog válaszolni és hivatkozni. Én a 2. válaszoló vagyok, a fétises nők azért nem jöttek elő az én válaszomban sem, mert 1) nem róluk volt szó, 2) eszembe sem jutna opcióként párkapcsolat témakörben, mert heteroszexuális vagyok. Na de ha ez megnyugtat: a lábfétis nőtől is viszolyogtató lenne, amennyiben bi lennék vagy leszbikus.
dec. 5. 06:28
 7/68 anonim ***** válasza:
79%

4 nem a 3-as vagyok. A kérdés a férfikról szólt...nőbe is ugyan az.

Nem kell semmilyen fétises.

dec. 5. 06:35
 8/68 anonim ***** válasza:
26%

Azért ítélik el, mert sok férfi nagyon betegesen csinálja, nem egészséges kereteken belül. Pl. az egyik írta, másra már nem is áll fel valakinek, csak arra.

A nők pedig nem tudnak jól szűrni a férfiak közül, hogy ki a jó férfi, ezért kifoghattak sok beteg férfit, és ezért már a sok jelentkező közül a legjobb szűrés az, ha csak a "legtökéletesebbeket" nézi, és az első potenciális red flagnél már hangzásra is elutasítja a férfit.

A nőknél észrevettem, bármit mondasz, elviszik egy túlzó szélsőségbe, a hibát keresik. Pl. otthon élsz, a szokásos degradáló mondatuk, hogy "anyuci pici fia" vagy, lealacsonyítanak, miközben lehet, csak simán gyűjtesz milliókat egy lakásra.

dec. 5. 06:59
 9/68 anonim ***** válasza:
64%
Talán nem ezzel kéne kezdeni az ismerkedést...
dec. 5. 06:59
 10/68 anonim ***** válasza:
3%

Unalmas fétisek lenne nélkül élni, mindenkinek van csak nem tud vagy nem akar róla. A fétis szóhoz nem értem miért társult a nőknek negatív értelem. A lábfétis meg pláne egy ártalmatlan dolog, esetleg inkább semleges a nőknek de semmi megalázó vagy fájdalmas nincs benne. Nem vagy lábfétises.

35f

dec. 5. 07:00
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!