Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért ítélik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ítélik el a lábfétises férfiakat?

Figyelt kérdés
dec. 5. 06:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
16%
"unalmas lenne fétisek nélkül élni"
dec. 5. 07:01
 12/68 anonim ***** válasza:
64%
#10 nem érted miért társult negatív vélemény? Talán a negatív tapasztalatok miatt.
dec. 5. 07:01
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem vonzó, ennyi.
dec. 5. 07:16
 14/68 anonim ***** válasza:
0%
mert nem az én zoknijaimat akarják megvenni vinteden
dec. 5. 07:18
 15/68 anonim ***** válasza:
81%

Mert fétis nélkül nem tudja elképzelni a szexet, vagy nem fogja. Beleegyezik egyszer-kétszer a nő és egyre többször akarja mert hát fétises. És sajnos nem olyan mintha rosszul lenne tőle ha "túladagolás" történne amikor valamiből sokat eszik és kidobja a szervezet. Remélem érthető mire gondolok.

A fétis egy betegség ha más nem teszi boldoggá csak annak kiélése. Nőkre ugyanúgy vonatkozik. Nem ítélem el mert nem teszem magam velük és úgy hiszem, hogy a szexuális preferenciák gondot okoznának amúgyis. Tehát az a legjobb ha fétises fétisessel van együtt.

dec. 5. 07:22
 16/68 anonim ***** válasza:
12%
Még mindig jobb ez, mintha a mellkasodra akarna xarni.
dec. 5. 07:29
 17/68 anonim ***** válasza:
15%

Amúgy igen, a nők nagy részének van fétise, csak máshogy mutatkozik meg, elfogadottabb társadalmilag. Pl. idősebb csávókkal jönnek össze, kényszeresen mutogatják a testüket a neten, egy rendőr öltözet vagy bármi olyan ruházat, vagy státusz is egy fétis nekik.

"Mert fétis nélkül nem tudja elképzelni a szexet, vagy nem fogja"

Ezt írta egy kérdező, én előbb azt írtam, a nők szélsőségessé teszik a dolgokat. Itt is, ha van egy fétis, automatikusan arra gondol a válaszoló, hogy ez beteges, kontrollálatlan, és anélkül nincs élet.

Egyébként a válaszoló kiegyensúlyozott embernek tűnik, de jó példa volt amit írt arra amit én írtam.

dec. 5. 07:34
 18/68 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor ítélik el, ha a férfi nem néz ki tökéletesen. Akkor is csak azért, hogy ne a külseje miatt kelljen elutasítani.
dec. 5. 07:54
 19/68 anonim ***** válasza:
59%

A kérdés az összes nőhöz szól jóformán tele előítéletekkek. De azért megkérdezted ezt is:

"és a fétises nők nem?"

Keress fétises nőket, probléma megoldva. Jobb lesz neked mint szrakodni nem fétises nőkkel. Felmész olyan oldalakra és keress. Ne légy lusta és ne add fel egykönnyen! Nehogy már még a nem fétises nők legyenek hibásak azért, hogy nem találsz fétises nőket. Elfogadom, hogy valakinek kell a fétis, de akkor te is fogadd el, hogy nem rúgnál labdába.

Miért baj, hogy nem minden nő fétises? Úgysem tetszik neked az összes nő a világon. Na hát akkor miért teszel fel ilyen idióta kérdést? 🤔

Jaj a fölösleges egó, faragj le belőle! 😎

dec. 5. 08:03
 20/68 anonim ***** válasza:
73%
Tök jó, hogy aki nem élből utasítja el, hanem tapasztalatból, az is le van pontozva. Ezektől a lepontozóktól kérdezném, hogy mi lenne a jó? Mindent megengedni mindenkinek? Ja akkor k*va vagyok. Vagy mindig csak az aktuálisnak? Ja, bocs az is baj. Vagy az a gond, hogy nem akar az ember belemenni olyanba, amit nem élvez, sőt rossz élmény? Esetleg olyanba, ami taszítja? Mit kellene csinálni? Hmm? Vagy mondjuk azt, hogy nem gond, csak ritkán, és akkor hallgassuk az állandó hisztit, hogy naaaa egy kicsit esteee? Vagy a pasi mondja, hogy oké, akkor ne, aztán x év kapcsolat után elémáll, hogy neki mégis mennyire fontos ez, és vagy jön az érzelmi zsarolás, hogy ha szeretem, akkor megengedem neki, vagy pazaroltuk egymás idejét, éveket? Melyik lenne a jobb? Mert szerintem mind közül az egyetlen korrekt megoldás, ha az elején nem kezd valaki eltérő igényű emberrel.
dec. 5. 08:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!