Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy úgy érzem, hogy nőként csak én vágyom erre?

Figyelt kérdés

Az elmúlt években rengeteg pasival beszélgettem, randiztam már, és igaz, hogy nagyon speciális dolgot keresek, de hogy lehet, hogy csak én akarom ezt?

A barátság extrákkal és a normál kapcsolat között lenne nekem ideális valahol fél úton.

Sosem vágytam hagyományos kapcsolatra, és ahogy idősödöm, egyre inkább nem. Én egyedül akarok élni, szükségem van a saját teremre, saját szokásaimra, hogy bármit csinálhatok, nem kell mindig foglalkozni úgymond valakivel. Gyerekről már nem is beszélve.. Abszolút semmi anyai ösztön nincs bennem. Szerintem egy hét után bele örűlnék, hogy 0-24 van valami teendő. Aranyosak amúgy, csak ne az enyém legyen. 😅 De az állatokat nagyon szeretem.

Ugyanakkor nem szoktam random egyéjszakásokba sem belemenni, mert amúgy meg kell a szimpátia is nekem, hogy jól kijöjjünk a másikkal, legyünk nagyjából napi kapcsolatban, csináljunk programokat is. Meg alapból olyanokkal szeretek ismerkedni, akik nőként bánnak velem, figyelmesek, stb.

És valahogy olyan ellentmondásos ez, mert hiába kötődtem már sok emberhez, nálam valahogy ez mást jelent, mint az átlag embereknek. Nekem társra konkrétan nincs igényem, csak így jól érezni magunkat valakivel. De olyan, mintha mindenki igazából vagy csak dugásra, vagy a nagy szerelemre vágyna.. Pedig szerintem ez hosszú távon pont, hogy ideálisabb lehetne, mert van azért valaki, aki törődik veled, van intimitás, beszélgetés, ugyanakkor bizonyos értelemben szabad maradsz, mert nem kell mindent közösen tervezni, lemondani, alkalmazkodni örökké mindenben.

29N

nov. 27. 21:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
68%
Közel 30-hoz csak sikerül felnőni agyilag is, és akkor majd el tudod dönteni, mit is akarsz.
tegnapelőtt 14:21
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
#31: Tapasztalatból mondom, hogy sajnos sok ennél idősebb embernek sem megy ez.
tegnapelőtt 15:04
 33/33 mikeXxX ***** válasza:
54%
Tipikus önző nő vagy akiben semmi empátia sincsen nem is csodálom hogy a kutya sem foglalkozik veled 🤣! 45f
tegnapelőtt 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!