Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy 50 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy 50 évesen nöként jöttem rá mire vágyom,és nem tudom hol keressem.A pán-és aszexuális típus keveréke vagyok.Igen a férfiakhoz vonzodom. Hol találok hasonló embereket,hol vannak?

Figyelt kérdés
Lehet ez sok embernek nem normális,de annyiszor kihasználtak,használtak,hogy a testiség értékét vesztette.

júl. 5. 12:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Szeretem a szualitást,de sokkal fontosabb dolgok vannak előtte.A szex csak egy kis plussz,ha van úgyis jó,ha nincs ugyis jó.Az érintés,a kapcsolat,odabújás sokkal fontosabb.Talán már másképp else tudnám hinni hogy szeretnek.
júl. 5. 12:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Van ez így, hogy az ember később jön rá dolgokra.
júl. 5. 13:11
 3/15 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem menj el idősek otthonába dolgozni, vannak ott jóvágású öregek is, ők biztos kedvesek lesznek veled, szexet sem akarnak, jókat beszélgettek majd.

Ha megunod otthagyod, tudni fogod mindig, hogy hol találod, lelki társad lehet, elviheted kirándulni is.

júl. 5. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

"A szex csak egy kis plussz, ha van, úgy is jó, ha nincs, úgy is jó. Az érintés, a kapcsolat, odabújás sokkal fontosabb."

Ez szimpi, de mi köze ennek a pánsághoz, vagy nem tudom mihez?

júl. 5. 13:41
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

A pánság az hogy jön a kérdésedhez?

Plusz nem csoda, túlvagy a tinédzserkoron, ne csodálkozz, hogy csökken a libidód.

júl. 5. 13:52
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Errol mindig a pánpéter mese ugrik be. Majd 90 éves szenilisen meg manókról irkálsz ide majd a majfoltos kezeddel hogy rájöttél arra hogy a manók az eseteid.
júl. 5. 14:19
 7/15 anonim ***** válasza:
18%
Hallod 50 évesen itt tartani..
júl. 5. 14:20
 8/15 A kérdező kommentje:

4-nek.Valószínű én választottam rosszul partnert eddig.A pán-ság,olvastam róla,azért irtam csak részben,mert ott az első a belsö érték.A lelkét, egyiniségét,inteligenciáját,tehát a belsőjét szereted meg elsőször,és utána jön a testiség.sokkal könnyebb az ágyban egy olyan partnerrel akiben már megbizol,kérni,adni,megbeszélni,ebböl kifolyolag későbbiekben a szex is jobb.

5-nek.Nem vagyok tinédzser.ez tény,de öregnek se érzem magam,söt!!!!!A libidómmal sincs semmi baj,csak egy élethelyzet miatt megváltozott az értékrendem,és másra,másképp vágyom.

7-nek-nek.Nem értem,miaz hogy 50 évesen itt tartani,te hány éves vagy,és hol tartasz,egyáltalán tudod te merre tartasz?

júl. 5. 16:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy rosszul olvastad vagy rosszul megírt cikket olvastál. A pánszexuális az, aki bárkihez képes vonzódni nemtől függetlenül. Aki csak erős érzelmi kötelék után tud szexuálisan vonzódni, az a demiszexuális. Sajnos férfiból ez ritkább... én inkább társkeresőn keresnék, esetleg olyanon, ahol többféle szexualitásból lehet választani a profilban (biztos van ilyesmi is).
júl. 5. 17:15
 10/15 A kérdező kommentje:
9-es-Köszönöm,tény nem olvastam végig a cikket,félre tájékozodtam,és köszi hogy kijavítottál.Tévedni emberi dolog,és ezek a kifejezések nekem is újjak még.mégegyszer bocsánat.Akkor demiszexuális vagyok,de mindegy hogy hívják csak arra vágyom hogy ne csak a testem szerssék,hanem a lelkem is.Nekem nagyon fontos.Ez a lényeg bármi is a neve.
júl. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!