Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 50 évesen nöként jöttem rá mire vágyom,és nem tudom hol keressem.A pán-és aszexuális típus keveréke vagyok.Igen a férfiakhoz vonzodom. Hol találok hasonló embereket,hol vannak?
Szerintem menj el idősek otthonába dolgozni, vannak ott jóvágású öregek is, ők biztos kedvesek lesznek veled, szexet sem akarnak, jókat beszélgettek majd.
Ha megunod otthagyod, tudni fogod mindig, hogy hol találod, lelki társad lehet, elviheted kirándulni is.
"A szex csak egy kis plussz, ha van, úgy is jó, ha nincs, úgy is jó. Az érintés, a kapcsolat, odabújás sokkal fontosabb."
Ez szimpi, de mi köze ennek a pánsághoz, vagy nem tudom mihez?
A pánság az hogy jön a kérdésedhez?
Plusz nem csoda, túlvagy a tinédzserkoron, ne csodálkozz, hogy csökken a libidód.
4-nek.Valószínű én választottam rosszul partnert eddig.A pán-ság,olvastam róla,azért irtam csak részben,mert ott az első a belsö érték.A lelkét, egyiniségét,inteligenciáját,tehát a belsőjét szereted meg elsőször,és utána jön a testiség.sokkal könnyebb az ágyban egy olyan partnerrel akiben már megbizol,kérni,adni,megbeszélni,ebböl kifolyolag későbbiekben a szex is jobb.
5-nek.Nem vagyok tinédzser.ez tény,de öregnek se érzem magam,söt!!!!!A libidómmal sincs semmi baj,csak egy élethelyzet miatt megváltozott az értékrendem,és másra,másképp vágyom.
7-nek-nek.Nem értem,miaz hogy 50 évesen itt tartani,te hány éves vagy,és hol tartasz,egyáltalán tudod te merre tartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!