Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szerint az embereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az embereket szintezni, kategorizálni, pontozni kell és szinte kőbe vésett tény az, hogy hasonló a hasonlóval, suba gubával milyen a világnézetük, politikai értelemben melyik oldalon vannak, miért ebben a világképben hisznek?

Figyelt kérdés
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
2023. júl. 9. 08:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem KELL pontozni és kategorizálni az embereket, mert tudat alatt úgyis megtesszük. Nyilván nem kőbevésett, egzakt és objektív mérésekről beszélünk, de ja... Az, hogy Irénke, a gnóm nem passzol Brad Pitthez, azért nem rakétatudomány.

Egyébként liberális vagyok.

2023. júl. 9. 08:31
 2/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem KELL szintezni meg pontozni, de ez attól még ott van. Ez független attól, hogy te vagy én mit gondolunk a témáról. Ha adott egy ember, aki 100-ból 98 embernek tetszik, akkor akárhogy is nézzük, társkeresés szempontjából nyerőbb, mint az, aki 100-ból 2 embernek jön be.

Aki ezt tagadja, általában naiv és álszent. Amit észrevettem személyes tapasztalat alapján, hogy nagyon durván. Pl. voltak olyan ismerőseim, akik társaságban nagyon cukin előadták ezt a "jajj, de rossz a pontozás" szöveget, máskor meg simán odavágták, hogy "xy mit akar tőlem, nem vagyunk egy szinten" és "xy nagyon aranyos, de azért tudja már, hogy hol a helye".

A politikai nézetem meg vegyes, valahol középen lehetek. A jelenlegi magyar politikai viszonylatban se a jobb, se a baloldali pártokkal nem tudok azonosulni. Akik még beleférnek, a kétfarkúak. Legalább csinálnak ténylegesen pár projektet, összeszedetten tudnak nyilatkozni és vannak jó ötleteik.

Amúgy nem akarom az akksigyárat, de valahonnét fejleszteni kéne az országot. Nem értek egyet az orosz háborúval, Putyint el kéne engednünk. Az EU csinál ostobaságokat, de még így is ők a kisebb rossz. Nem értek egyet az átgondolatlan bevándorláspolitikával, de aki normális, az had jöhessen. A francia zavargásoknál viszont pl. egyszerűen simán engednék sokkal keményebb fellépést a rendőröknek. Nem azért, mert főleg bevándorlók csinálják a balhét, hanem mert autókat felgyújtani és hasonló dolgokat csinálni közveszélyes mindenki számára.

Egyébként nyugodtan válaszolok még bármilyen kérdésre.

2023. júl. 9. 08:35
 3/31 anonim ***** válasza:
97%

A józanész szinte bármely politikai oldalon jelen van.

Én pl gazdaságilag kapitalista, de emberjogi szempontból balliberális vagyok.

A külső kapcsán meg vallom, hogy bárki próbálkozhat bárkinél, de a gyakorlat és a statisztika azt mutatja, hogy a hasonló státuszú emberek tudnak stabil kapcsolatot kialakítani. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy létezik egy objektív mérce, ami alapján ez eldönthető, de azért az ízlés közel sem annyira szubjektív, mint ahogy azt egyesek beállítják.

Ettől függetlenül nyilván a 150 kilós, csúnya, munkanélküli, 45 éves Pityu vágyhat Palvin Barbira, ahogy a kövér, igénytelen, gyér hajú Rózsika is meghúzhatja Ryan Gosnlingnál a maga alsó határát, csak hát akkor 99,99%, hogy egyedül fognak meghalni. De kétségtelenül joguk van hozzá.

2023. júl. 9. 08:48
 4/31 anonim ***** válasza:
90%

Mindenki "szintez" és "kategorizál" szívem, ezt kár tagadni.

Szociáldemokrata és liberális ideológiájú vagyok, utóbbi főleg a klasszikus értelmében vonz és tetszik.

39, nő

2023. júl. 9. 08:53
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Temit gobdolsz erről az egészről, kérdező? Szerinted mindenki passzol mindenkihez? Netán te magad képes vagy vonzódni a legrondább nőhöz/férfihoz is?
2023. júl. 9. 08:54
 6/31 anonim ***** válasza:
71%
"szivem" . Oké :D
2023. júl. 9. 08:56
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Politikai értelem:

fideszes vagyok, utoljára 1996-ban voltam szavazni, semmi bajom a menekültekkel, melegekkel, tanárokkal...

Hogy jön ide a politika?

Öhm, ezek szerint nem is vagyok fideszes...

2023. júl. 9. 09:00
 8/31 anonim ***** válasza:
85%

Ez kérdező tapasztalat mondatja, hogy így van.

Amúgy baloldalinak tartom magam.

2023. júl. 9. 09:15
 9/31 anonim ***** válasza:
70%

Politikailag azt a nézetet vallom,hogy soha annyi lehetőség nem állt előttünk,mint manapság.Lehetsz pék vagy andragógus,mérnök vagy varrónő,ez kizárólag rajtad múlik.Mindenki saját sorsának kovácsa,szerintem ez manapság különösen igaz. Az eszközök adottak,élni kell velük.

Szintek pedig léteznek,ez a csúf igazság.Én például nem érzem jól magam egy félművelt majommal,aki folyamatosan kérkedik önmagával,miközben egy KRESZ-vizsgán elhasalna,vagy ha nem lennének készételek,egyszerűen éhen halna.Vagy egy olyannal,akinek kirohadt a fogsora.Vagy egy olyannal,aki máról holnapra él.

Miért teszünk úgy,mintha attól jobbá válna a sz@r,hogy megcukrozzuk?!...

2023. júl. 9. 09:32
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes ebbe belekeverni politikát, világnézetet vagy bármi hasonlót, ezektől függetlenül ez egyszerű józan ész. Helytálló, még ha nem is túl "szép". Nálunk, alsóbb kategóriásoknál tud igazán csúnya lenni, mert pusztán attól, hogy egy férfi és egy nő egyaránt az alsó polcokon helyezkednek el, még nem fognak tudni vonzódni egymáshoz, pedig erre ugyanúgy szükségük lenne nekik is ilyen típusú kapcsolódásoknál. Ezt annyival elintézni, hogy így jártak, még ha teljes mértékben jogos is, akkor is valamelyest bántóan, fájdalmat okozóan érzéketlen.
2023. júl. 9. 09:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!