Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy úgy érzem, hogy nőként csak én vágyom erre?
Az elmúlt években rengeteg pasival beszélgettem, randiztam már, és igaz, hogy nagyon speciális dolgot keresek, de hogy lehet, hogy csak én akarom ezt?
A barátság extrákkal és a normál kapcsolat között lenne nekem ideális valahol fél úton.
Sosem vágytam hagyományos kapcsolatra, és ahogy idősödöm, egyre inkább nem. Én egyedül akarok élni, szükségem van a saját teremre, saját szokásaimra, hogy bármit csinálhatok, nem kell mindig foglalkozni úgymond valakivel. Gyerekről már nem is beszélve.. Abszolút semmi anyai ösztön nincs bennem. Szerintem egy hét után bele örűlnék, hogy 0-24 van valami teendő. Aranyosak amúgy, csak ne az enyém legyen. 😅 De az állatokat nagyon szeretem.
Ugyanakkor nem szoktam random egyéjszakásokba sem belemenni, mert amúgy meg kell a szimpátia is nekem, hogy jól kijöjjünk a másikkal, legyünk nagyjából napi kapcsolatban, csináljunk programokat is. Meg alapból olyanokkal szeretek ismerkedni, akik nőként bánnak velem, figyelmesek, stb.
És valahogy olyan ellentmondásos ez, mert hiába kötődtem már sok emberhez, nálam valahogy ez mást jelent, mint az átlag embereknek. Nekem társra konkrétan nincs igényem, csak így jól érezni magunkat valakivel. De olyan, mintha mindenki igazából vagy csak dugásra, vagy a nagy szerelemre vágyna.. Pedig szerintem ez hosszú távon pont, hogy ideálisabb lehetne, mert van azért valaki, aki törődik veled, van intimitás, beszélgetés, ugyanakkor bizonyos értelemben szabad maradsz, mert nem kell mindent közösen tervezni, lemondani, alkalmazkodni örökké mindenben.
29N
Mingli "kapcsolat":
'It's a type of relationship between a committed partnership and being single. Mingles have an intimate relationship and act like a couple in private but do not take the final step toward commitment by making their relationship public. They leave the back door open, so to speak, in case a "better" partner comes along.'
Tehát az ilyen "kapcsolatnak" is megvan a hátulütője mint mindennek.
22 a 18 vagyok, bocs ha beleugatok, de én is írtam, hogy ő csak magára gondolna önző módon hiszen ő nem fog alkalmazkodni semmilyen férfihoz. Az ilyen ostoba tyúk mint ő fizet rá a legjobban mert oda jut, hogy még a WC-kagylót is feltakarítatja vele a faszika mert olyan csicska lesz bár ők nem lesznek egy pár, vagy azért lesz felmosórongy mert annak ellenére, hogy tudni fogja, hogy nem kölcsönös a "lowe" akkor is alá fog feküdni.
Megint az lesz a mottója, hogy "mindenférfilustaherehűtlenpatkány" holott ő tette ki magát az egésznek.
Különben azért írtam, hogy megint mert egyértelműen párszor koppant a kérdező és menekülne szerinte biztonságosabb helyzetbe, de nem lehet azért is hoztam szóba azt is, hogy szopni fog (nemcsak a faszi farkát). De hát ha neki kell újabb pofon ahelyett, hogy fejlődne, meglátná, felfogná, hogy hol hibázott ő akkor hibázzon megint. Elvégre mindenki úgy rontja el az életét ahogyan csak akarja.
Őszintén szólva szerintem az emberek nemtől függetlenül egyre jobban elkorcsosodnak generációról generációra. Baromi szomorú az egész helyzet, de magunknak köszönhetjük. Halad úgy ahogy a világ, egyre modernebb, egyre szabadabb és egyre selejtebb.
Ha párkapcsolatban van valaki, ha házasságban, sőt ha csak együtt vagyunk meg nem is viszonyt folytatnak egyre rosszabb.
A férfiak nagy része tulajdonképpen soha nem fog felnőni értelmileg mert ugye a múlt század, ideológia is rendesen bezavar, nem tudnak rugalmasan váltani, de nyilván sok nő sem tud megváltozni mert lehetetlen dolgokat is elvárnak bár ők nem teljesítik fordítva.
Tehát ki lehet jelenteni, hogy még a férfiak fele igénytelen addig a nők átestek a ló túloldalára és egymást nem fogják megmenteni, vagy konkrétan az emberiséget mert nem is akarják. Inkább csak szexelnek össze-vissza, vagy gyűlölik egymást. A másik csoport pedig agyatlanul szaporodik és azt adja tovább. Nagyon rosszul áll a szénánk. A mai modern világban olyan fogalmak születtek mint a friends with benefits, mingle viszony miközben ez a múltban nem volt ennyire elterjedve és végképp nem volt elfogadva. Igaz akkor se volt káprázatos a helyzet mert titokban ment ez-az, de akkor is azért többségben voltak a normálisabb emberek.
De mivel jött a demokrácia, liberalizmus így mindent el kell fogadni, már még azt is, hogy az LGBTQ-tagok házasodnak, gyermekeket vállalnak - ahelyett, hogy inkább meg lenne szabva, hogy nem lehet több mint két gyerek, vagy előtte teszteken kéne részt venni mint adoptálás esetén - az is el lesz fogadva, hogy háremben éljenek az emberek mint Keleten mert az orgiák, nyitott kapcsolatok, cuckold és más fétisek is rendben vannak hiszen mindenki egyenlő, szabad. Csakhogy ennek isszuk a levét.
Majd az fog a legjobban beb@szni amikor a robotok lesznek az Atya Úristen és egymással a két nem egyáltalán nem fog foglalkozni. Már így is a férfiak egyre több százalékkal AI-zik teljesen mindegy, hogy kapcsolatba van-e és a nők követni fogják őket. Tudom itt ventillálok mint egy ökör, de ha tényleg szétnéz az ember a világban rájön, hogy irtóra szomorú az emberiség sorsa. A te élethelyzeted is csak azt mutatja, hogy valamilyen mértékben igazam van. Mellesleg fogsz találni partnert, de hogy meddig tartottok ki egymás mellett kérdéses.
"Tudom itt ventillálok mint egy ökör"
igen, ez egy sportszerű megállapítás volt.
igen, ezek a szar nyugati demokráciák már vagy száz éve rohadnak és a pusztulás szélén állnak, de valahogy még mindig oda vágyik mindenki.
"Jó, hogy csak ennyit bogoztál ki belőle."
ennyi volt benne a tartalom. írhattad volna tízszer ilyen hosszúra is, akkor is egy összehányt katyvasz maradt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!