Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa, hogy nőként ilyesmire vágyom egy pasitól?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a határozott, vezető típusú srácok, az exem is ilyen volt, ugyanakkor mostanában belefáradtam már ebbe, mert a legtöbb ilyen srác sajnos mindenbe bele akar szólni, túl akaratos, beképzelt. Inkább egy olyan kapcsolatot tudnék most elképzelni, ahol én irányítom a pasit. Persze nem úgy, mint valami gyereket, csakhogy örülnék neki, ha kicsit visszafogottabb típus lenne, az sem baj, ha fiatalabb is egy kicsivel.

Az ilyen kapcsolatok szoktak működni?

2016. máj. 11. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én lehet vagyok ennyire simulékony. Bár egy normális párkapcsolatban senki nem irányít senkit, max az ágyban.

24/F

2016. máj. 11. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Aha csak egy idő után a srác teljesen papuccsá válik és akkor viszont idegesíteni fog téged azzal hogy állandóan rajtad lóg, féltékenykedik, nem hagy élni, ha nyugalmat akarsz akkor is rajtad lóg és levegőt sem kapsz már..na meg az hogy utána csináld ezt csináld azt mert ő túl féltékeny és nem beszélhetsz a fiú barátaiddal sem meg nem mehetsz sehova..hidd el nekem jobban jársz ha nem te irányitasz
2016. máj. 11. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő.

Én például sosem irányítanék senkit. Nekem fontos, hogy egy nőnek legyen saját véleménye és ne mindig az enyémre hagyatkozzon.

2016. máj. 11. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel az egész elképzeléssel csak annyi a gondom,hogy átmenetinek tűnik ez a vágyad,pedig én egy kapcsolatot mindig véglegesnek képzelek el.Soha nem úgy vágok bele,hogy egyszer majd vége lesz és jön valaki más.

Különben egy enyhén alárendelt szerepbe bele tudnám képzelni magam,még akkor is ha a nő fiatalabb nálam.:)

2016. máj. 11. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
A két szélsőséges esetet figyelembe véve nem gondolod, hogy sokkal jobban járnál, ha veled nagyjából mindenben azonos szinten lévő pasassal jönnél össze? Komolyan, nem értelek titeket, nőket. Ti vagy egy elmebeteg istenkomplexusos diktátorra, vagy egy bólogató rabszolgára vágytok...
2016. máj. 11. 19:55
 6/12 A kérdező kommentje:

5-ös: Nagyon félreértettél. Nem rabszolgára vágyom, csak vannak olyan srácok, akik elég határozatlanok, nem hisznek igazán magukban, és sokszor inkább ráhagyják a nőre, hogy döntsön, vagy hogy legyen az, amit ő akar. Ismerek ilyen srácokat.

Aki totál olyan, mint én, azzal nem működött. Nekem kell az, hogy egy kapcsolatban kiegészítsük egymást.

2016. máj. 11. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne gond, ha egyes döntéseket ráhagynék a nőre, mégpedig azért, mert eddig túl sokat kellett mások helyett is gondolkodnom, és már unom. Olyan nőt keresek, aki van olyan szellemi szinten, hogy tudjon megfelelően komplex döntéseket hozni. Persze ha valamihez nagyon nem fűlik a fogam, akkor azt nem fogom megtenni, tehát papucsságról szó sincs. Szerencsére sokoldalú vagyok.

24/F

Ha gondolod írj :D

2016. máj. 11. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Fiatalka vagy és tapasztalatlan, de kettővel több ok, hogy írjak valamit.

Madách Imre - Ember tragédiája, tézis - szintézis - antitézis. Érdemes utánaolvasni, hogy mit jelent és máris nem lesz annyira "furcsa" az aktuális vágyad.

Nem mellesleg az ember nem fekete vagy fehér... (lehet sárga is)

2016. máj. 11. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Tehát papucsot keresel? :D
2016. máj. 11. 21:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem. :D
2016. máj. 11. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!