Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy nőként ilyesmire vágyom egy pasitól?
Nagyon tetszenek a határozott, vezető típusú srácok, az exem is ilyen volt, ugyanakkor mostanában belefáradtam már ebbe, mert a legtöbb ilyen srác sajnos mindenbe bele akar szólni, túl akaratos, beképzelt. Inkább egy olyan kapcsolatot tudnék most elképzelni, ahol én irányítom a pasit. Persze nem úgy, mint valami gyereket, csakhogy örülnék neki, ha kicsit visszafogottabb típus lenne, az sem baj, ha fiatalabb is egy kicsivel.
Az ilyen kapcsolatok szoktak működni?
Hmmm ez nagyon érdekes felvetés.
Én pasiként örülnék egy olyan barátnőnek, aki jó céllal vezet. Nem is úgy értem, hogy vezet, inkább terel és motivál. Vannak céljaim és foglalkozom is velük, általában elfoglalt is vagyok, de nem igazán nevezném annak olyan macsós típusnak. Sokszor vagyok bizonytalan. Mindenről van véleményem vagy gondolok valamit, de inkább óvatos akarok lenni vagy kivárni, persze lehetőleg amíg nem késő. Szerintem ha jó irányba terelsz valakit az egy jó dolog. De ha mondjuk olyanra akarod rávenni, ami valami komoly belső értékrendjével ellentétes és egyben egy pozitív dolog is, az sok feszültséget szülhet.
Általában az emberek azt mondják, hogy úgy fogadják el őket ahogy vannak. Viszont szerintem pont jó lehet, hogyha egy kapcsolatban kiegészítik egymás tulajdonságait és segíteni akarják egymást.
Szerintem az emberek döntő részével manapság ez már nem működik. Az emberek szeretnek lusták lenni, céltalanok és felszínesek. Szeretnek csak úgy értelmetlen dolgokkal foglalkozni, tölteni az időt, esetleg rombolni magukat és ezt kikapcsolódásnak nevezni.
Én például örülnék, ha lenne egy olyan barátnőm, aki figyel rám és mondjuk észreveszi, ha valami bajom van. Jó persze ez kölcsönös lenne. De a kapcsolatokban nem ezt látom. Szerintem ezek a kapcsolatok a 20. században még működtek. Sok olyan nő volt, akik vezették a férjeiket vagy a családot. Sokuk képes volt a család vagy a férjük vagy a gyerekeik érdekeit maga elé helyezni. De persze rossz irányba is elsülhettek így dolgok. Manapság ezt már nagyon nem látom. Mostanra mindenki önző lett, egy családban is az egyéni érdekeket akarja mindenki érvényesíteni, párkapcsolatokban szintén.
De kérdés, hogy Te fel tudnál nézni egy ilyen emberre és társadként szeretni őt? Mert lehet egy idő után megunnád és elkezdenél vonzódni valakihez, aki domináns. Persze ez attól is függ, hogy látod az értékeit :)
Van 2-3 jó fiúbarátom, és velük is hasonló a helyzet. Ők nagyon rendes srácok, szerintem külsőre sincs baj velük, de személyiségre sajnos van pár dolog. Mindig olyan lányokat fognak ki, akik csak szórakoznak velük, és lesz**rják őket, ami egyértelműen amiatt van, mert ezek a srácok nem fogadják el önmagukat igazán, nem hisznek magukban, és ezért folyton olyanokba botlanak bele, akik nem értékelik őket. Én hiszek ebben, és tapasztalom is, hogy mindig olyan emberek jelennek meg az életünkben, amilyenek mi magunk is vagyunk, tükröt tartva ezzel nekünk. Éppen ezért igaz a mondás, hogy amíg te nem szereted saját magadat, addig más sem fog... Sajnos ez így működik.
Vonzalom nincs köztünk ezekkel a fiúkkal, de barátként szeretem őket, és van sok jó tulajdonságuk, szóval én sosem néztem le senkit emiatt. És meg is szoktam nekik mondani az igazságot, ha tanácsot kérnek tőlem. Nyilván egy párkapcsolatban is ezt tenném. Én nem beszólogatok nekik, és nem megváltoztatni akarom őket, hanem csak segíteni, mert szerintem úgy nagyobb sikerük lehetne, és nem csak a csajozás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!