Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet, ha olyan pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet, ha olyan pasiknak is esélyt adok, akik nem kifejezetten az eseteim?

Figyelt kérdés
Évek óta sikertelenül ismerkedem, eddig csak olyan pasikkal, akik nagyon bejöttek külsőre. Szinte mindnél az volt, hogy hiába vonzott a megjelenésük, nagyon távol álltunk egymástól, ami 2-3 randi után kiderült, vagy teljesen más terveik voltak az életben, olyanok, amik az enyémekkel összeegyeztethetetlenek. Arra gondoltam, hogy változtatok, esélyt adok olyan pasiknak is, akik nem kifejezetten a zsánereim. Nem azt mondom, hogy taszítanak, mert abból semmi jó nem sülne ki, inkább csak akik amolyan nem rossz megjelenésűek, de nem kifejezetten az eseteim, akik kellően intelligensek, akiken érzem, hogy rám kíváncsiak, engem akarnak megismerni, nem csak a minél gyorsabb szex a cél. 35+ korosztály
ma 19:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%
Te tudod. Nekem ez nem menne. Alapból úgy mennék a kapcsolatba, hogy nincsenek a szintemen, ezért többet kell hozniuk, mint nekem, ez pedig nem lenne fair.
ma 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Lehet jobb. Attol fugg, hogy te vonzodni fogsz e a masikhoz.
ma 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

JÓ REGGELT!

35 évesen illő már rájönni, hogy nem jön érted a Bredtit, sem a Hjúdzsekmen!

ma 19:12
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
írhatsz
ma 19:23
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Ha van egy alapvető vonzalom, szimpátia, akkor én adnék esélyt. A személyiség sokat tud dobni egy kapcsolaton, sőt alapja a hosszútávúnak.
ma 19:27
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Mindig mást fogsz kívánni.
ma 19:37
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
En csavokent annyi elvarast tamasztok, h el tudjam kepzelni h rendszeresen nemi eletet elunk. A szemelyiseg sokkal fontosabb. (Sajnos szerintem sokkal szukebb szuro is, mert szep lany sok van de keves aki hozzam illik.)
ma 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Gyönyörködni egy szép emberben túl sokáig akkor sem fogsz tudni, ha nincs semmi konfliktus vele.

Ha mégis lenne, már 5 nap után rusnyának látnád.

Nekem van egy haverom, kb ijesztgetni lehetne vele az óvodásokat, ráadásul gyúr is, de kopasz, bandzsa, groteszk egy ürge úgy ampakk.

Épp ezért talán dől belőle folyamatosan a baromság, a világ legpozitívabb figurája állítom.

Ha mentem vele valahova, szinte csápoltak az ismerős nők utána.

Még a nővérem is majd megpukkadt a röhögéstől a 2 diplomájával, kifejezetten a szépfiúkra tapad. Azt merte mondani róla, hogy szerinte jópasi.

ma 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:
35%
Hány éves vagy? Te is már 35 felett jársz? Könnyen lehet, hogy már túl késő, a régi beidegződéseket már nehéz megváltoztatni ennyi idősen.
ma 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Pont ennek a korosztálynak jövök be:) Írj, ha szeretnél. 30F
ma 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!