Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet, ha olyan pasiknak is esélyt adok, akik nem kifejezetten az eseteim?
Figyelt kérdés
Évek óta sikertelenül ismerkedem, eddig csak olyan pasikkal, akik nagyon bejöttek külsőre. Szinte mindnél az volt, hogy hiába vonzott a megjelenésük, nagyon távol álltunk egymástól, ami 2-3 randi után kiderült, vagy teljesen más terveik voltak az életben, olyanok, amik az enyémekkel összeegyeztethetetlenek. Arra gondoltam, hogy változtatok, esélyt adok olyan pasiknak is, akik nem kifejezetten a zsánereim. Nem azt mondom, hogy taszítanak, mert abból semmi jó nem sülne ki, inkább csak akik amolyan nem rossz megjelenésűek, de nem kifejezetten az eseteim, akik kellően intelligensek, akiken érzem, hogy rám kíváncsiak, engem akarnak megismerni, nem csak a minél gyorsabb szex a cél. 35+ korosztálynov. 26. 19:06
31/32 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ha a jóképű férfiakhoz vonzódsz, akkor megfogod a nem jóképű férfiakat 😬
Maradj egyedül inkább
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!