Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet, ha olyan pasiknak is esélyt adok, akik nem kifejezetten az eseteim?
Figyelt kérdés
Évek óta sikertelenül ismerkedem, eddig csak olyan pasikkal, akik nagyon bejöttek külsőre. Szinte mindnél az volt, hogy hiába vonzott a megjelenésük, nagyon távol álltunk egymástól, ami 2-3 randi után kiderült, vagy teljesen más terveik voltak az életben, olyanok, amik az enyémekkel összeegyeztethetetlenek. Arra gondoltam, hogy változtatok, esélyt adok olyan pasiknak is, akik nem kifejezetten a zsánereim. Nem azt mondom, hogy taszítanak, mert abból semmi jó nem sülne ki, inkább csak akik amolyan nem rossz megjelenésűek, de nem kifejezetten az eseteim, akik kellően intelligensek, akiken érzem, hogy rám kíváncsiak, engem akarnak megismerni, nem csak a minél gyorsabb szex a cél. 35+ korosztálynov. 26. 19:06
11/32 anonim válasza:
Nem értem az, hogy valaki nem az eseted, miért lenne garancia arra, hogy majd akkor a céljaitok közösek lesznek és nem akar csak dugni. Ja, ha neki se jössz be, de elég magányos, akkor lehet, hogy úgy lesz vele, hogy na jó, nem áll fel most a kuki, de majd ha veri eleget, fel fog, majd a Katára gondolok közben, meg legalább család legyen valakivel, de ez elég szánalmas jövőnek hangzik szerintem.
12/32 anonim válasza:
11. És ha Kata soha nem fog jönni? Vagy gondolod, hogy a csajodnak te vagy a NAGY Ő? >:)
13/32 anonim válasza:
12# Nekem nincsen csajom, de elég jól nézek ki ahhoz, hogy ne kelljen azon aggódnom, hogy valaki csak szamárként tart.
Viszont a kevésbé jó adottságokkal rendelkezőknek is lehet normális kapcsolatuk, nyilván egy gyakoris incel ezt nem érti, de fel lehet izgulni bőven olyanra is, aki nem papírforma jó csaj/jó pasi. Semmi értelme az ilyen esélyadogatásnak, maximum akkor, ha tényleg semmi más célod nincs a dologgal, csak a gyerekek meg mondjuk anyagi előnyök.
14/32 anonim válasza:
11. És ha Kata soha nem fog jönni? Vagy gondolod, hogy a csajodnak te vagy a NAGY Ő? >:)
15/32 anonim válasza:
Igen, mert idővel változhat a dolog. Tehát ami/aki nem jön be elsőre, idővel lehet, hogy bejönne később.
16/32 anonim válasza:
Huszonévesen csináltan ezt. Veszett fejsze nyele.
17/32 anonim válasza:
tudod mi a rossz ötlet? fölfűteni a kazánt a 70 fokra és lekapcsolni a keringető szivattyút abban a reményben hogy majd legravitál a rendszer
18/32 anonim válasza:
Kicsit későn érő típus vagy… 35+ évig vártad az adoniszt 🫡😀
20/32 anonim válasza:
En amikor eselyt adtam olyannak aki nem volt az esetem, sajat magam onbizalmat vettem el.
Nem ereztem magam vele jol, nem lattam magam szepnek mellette, nem ereztem magam ertekesnek. Es azt hittem ezekrol en tehetek de nem. Csak nem megfelelo ember mellett voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!