Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki szakács az inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szakács az inkább pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
nov. 24. 19:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ha főz egész nap, otthon már nem lenne kedve. Plusz olvastam, hogy annyira hajtják őket, hogy droggal bírják csak a hajtást. Ezek nekem nem hiányoznak.
nov. 24. 21:13
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
Szoval ha valaki szakács az gáz a nők szerint. Kiváncsi lennék akik szerint ennyire gáz ők mit dolgoznak. Mi adja az alapot hogy lenézitek az összes szakácsot?
nov. 24. 21:36
 13/23 anonim ***** válasza:
13%
Mondjatok már olyan munkát, amit ha végez egy férfiember az nem gáz, és nektek is megfelel, mert jelentkezek majd rá eskü.
nov. 24. 21:39
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

Melyik válasz nézte le a szakácsokat? Én annyit írtam, hogy közös szabadidőt akarok és pont. Tekintve, hogy én nem dolgozom hétvégén és ünnepekkor, ezt szeretném a páromtól is, mert nem fogok otthon dekkolni egyedül, amikor közös időnk is lehetne. (Igen, van hobbim, vannak barátaim, mindegyikkel foglalkozom a hétköznapokon munka után, de a párom ne egy random kedden érjen csak rá egész nap, amikor én délutánig munkában vagyok.)

Nincsen menő munkahelyem, de hétfőtől péntekig dolgozom, napi 8 órát.

nov. 24. 21:40
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Nekem volt szakács párom, ő otthon is sokszor főzött (mondjuk főzni én is szeretek és tudok is).

Igaz, a munkabeosztása valóban nem volt túl "baráti", sokszor éjfélre esett haza, de még így is töltöttünk együtt időt, mert én meg "éjjeli bagoly" vagyok. Együtt beültünk a kádba, megbeszéltük a napot, utána més legtöbbször kimentünk kártyázni, vagy csak zenét hallgarni a konyhába. Az esetek nagy részében pár barát is dekkolt nálunk mindig, szóval semmi hátrányát nem éreztem a dolognak.

nov. 25. 02:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi ideje van rám.
nov. 25. 02:42
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

"Mondjatok már olyan munkát, amit ha végez egy férfiember az nem gáz, és nektek is megfelel, mert jelentkezek majd rá eskü."

Mondjuk ilyen pinaéhes kis csicskának lenni elég szánalmas.

nov. 25. 04:34
 18/23 A kérdező kommentje:

Nekem nem okoz gondot a főzés otthon.

Minden második nap dolgozok.

Hajtás van az igaz de ez nem az idegen légió aki nem bírja drogok nélkül váltson.

Nem drogozik

Nem cigizek

Ritkán ég sört megiszok.

nov. 25. 08:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív az, hogy jól főz, egy főző férfi szexi.

Negatív hogy vendéglátózik, lényegesen máshogy van szabadideje, mint nekem.

Inkább negatív, mint pozitív, de nem kizáró ok (pl egy folyamatosan este dolgozó bartender vagy külföldre dolgozó kamionos lenne kizáró ok)

nov. 25. 08:45
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól főz az pozitív, a munka beosztás abszolút negatív, nekem csak a H-P 8-16/17 es beosztású munka jöhet szóba egy párkapcsolatban.
nov. 25. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!