Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez szakács pasitól minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakács pasitól minden nő el fog ájulni?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy még csak 120 ezret keresek, mert még kezdő vagyok, de majd később, egy konyhafőnök főszakács akár nettó 300-350 ezret is megkereshet itthon, Magyarországon is!

Ettől el fognak ájulni a nők?

2018. máj. 1. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
El, ha megszalad a chili a kotlában. :)
2018. máj. 1. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
lol
2018. máj. 1. 15:04
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Cukrász. Nekem a cukrászok a gyengéim. Főzni én is tudok.
2018. máj. 1. 15:08
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

El, de csak mert a 120 kilóddal összenyomsz az ágyban. Ha meg nem vagy 120 kiló majd leszel, mire 350-et fogsz keresni.

22L

2018. máj. 1. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Össze ütsz egy jó babgulyást, után minden nő elájul, aki a közeledbe kerül.
2018. máj. 1. 15:19
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Én szakácsként tevékenykedek jelenleg (bár remélem már nem sokáig), és megnyugtatlak, hogy nem vagyok 120 kiló. :D Sőt, kifejezetten vékony vagyok a (szerencsére) komolyabb hízásra alkalmatlan testalkatom miatt. Bár az is igaz, hogy egy kisebb pocakom lett, mióta étteremben dolgozok, de szerintem ekkora pocakja mindenkinek van. Ez az korral is járt valamilyen szinten, bár szerintem igénytelen, aki az elhízását és az elhanyagoltságát a korára fogja, és nem tesz érte semmit, hogy megmaradjon a fitt testalkata.

2018. máj. 1. 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyébként a főnököm is egy hajszál vékony magas ember, aki világéletében konyhán dolgozott, és még most is ott dolgozik. Ez csupán a genetikai adottságtól függ. Valakinek jobban kell figyelnie, hogy mit eszik, más pedig ehet akármit, akkor se fog hízni. Én régen utáltam magam a vékonyságom miatt, de ma már áldom az eget, hogy ilyen a testalkatom. :)

2018. máj. 1. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Te figyelj!

Én mérnökként ennek a dupláját keresem, 8-16-ig dolgozom, és sem éjszaka, sem hétvégén nincs meló...

Ennek ellenére nem mondom, hogy a nők csak a fizetési csekkem látva a lábaim előtt hevernének, mondjuk tegyük hozzá azt is, hogy nem azzal szoktam kezdeni az ismerkedést, hogy mennyi a nettóm

2018. máj. 1. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Én nem ájulnék el tőled.Tudok sütni-főzni, semmi extra nincs benne.A fizetésed meg akkor is édeskevés lenne, ha havi milliót keresnél is, de se külsőre, se belsőre nem vonzódom hozzád.
2018. máj. 1. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Az en parom is szakacs volt, amikor megismertem es 55 kilonal nem tobb sosem. De hidegen hagyott, mennyit keres, mondjuk jo pont, ha tud egy ferfi fozni es szeret is, mert en utalok. Mindenesetre szar munka szakacsnak lenni, nincs hetveged, orul az ember ha van heti egy-ket szabadnapja amin nem hivjak be dolgozni, mert a masik szakacs epp nem tud bemenni :D Ja es persze 12-16 ora az alap. Ha emellett te tudsz egy jo kedvu, erdekes ferfi maradni akinek van ideje tartalmasan tolteni a baratnojevel az idot, akkor szuper. A parom mar szakmat valtott, idonk is van egymasra boven es a fozotudomanya is megmaradt :D
2018. máj. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!