Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 25+os pasik! Szerintetek jó e a magyar kormány család támogatási, lakáshoz jutást támogatási rendszere? Ha egy 30as egyedülálló pasitól elvárás saját lakás?
.... na meg, az is hogy ne a lakáshitel vigye el a fizetése felét, legyen sok igényes ruhája és autója. Tudom majd írják a pesti öko lányok,hogy jó a bicikli is és a bkaffé is de Pest nem a világ közepe.
Szóval addig nem lesz barátnőd még nincs házad.
"Szóval addig nem lesz barátnőd még nincs házad."
Addig, amíg. Nem addig, amég. Nem Pest a világ közepe, de nem kell parasztkodni. Vesszőkre is figyelj. Így nem lesz nőd.
"Szóval addig nem lesz barátnőd még nincs házad."
Még albérletben laktunk, mikor összeházasodtunk a férjemmel. Ezek szerint akkor én nem vagyok nő? Vagy ő nem férfi? Összezavarodtam...
A magyar kormány sosem oldja meg senkinek a laskáshoz jutási problémáját, és úgy gondolom - kövezzetek meg érte-,hogy nem is törvényszerűen az a legnagyobb hiba/hiányosság,hogy a 25+-os egyedülállóakat nem támogatják kellően csak azért,hogy pasiként könnyebben találj párt.
Ha tanultál - bár diákhitelt írsz- támogatást kaphattál mint állami ösztöndíjas is a tanulmányaidhoz, amivel diplomát szerezhettél és álláshoz juthattál, amivel kezdő lépésként elindulhatsz az önálló élet felé.
Sosem értem meg azt, aki azért törekszik a jobb fizetésre, jómódra,hogy olyan párt találjon akinek ezzel a feltétellel megfelel.
Majd közösen...ahogy írják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!