Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 25+os pasik! Szerintetek jó e a magyar kormány család támogatási, lakáshoz jutást támogatási rendszere? Ha egy 30as egyedülálló pasitól elvárás saját lakás?
.... na meg, az is hogy ne a lakáshitel vigye el a fizetése felét, legyen sok igényes ruhája és autója. Tudom majd írják a pesti öko lányok,hogy jó a bicikli is és a bkaffé is de Pest nem a világ közepe.
Szóval addig nem lesz barátnőd még nincs házad.
Évi 72 ezer Ft lakáskassza támogatáshoz havi 20 ezer Ft-ot kell megtakarítani. Ennyit más megtakarítási formák fixen nem hoznak, nagy kockázat vállalásával hozhatnak, de ott nagyot is lehet bukni.
Több lakáskasszáról meg ezt találtam:
24 es a 80as90es években építkeztek kereszt szüleim és egyik kollégám os minimum 80nm alapterületű szintes+ tetőteres ház szilikátblokkból...tszes/céges ifa ingyen hordta a sódert és a homokot,a fél műszak együtt kalákázott szombatonként a gyárból .... minden fusiba ment....na jó persze csak a szép oldalát mondják de akkor talán kicsit könnyebb volt..
Anya unokatestvéreék Matáv dolgozóként akkora házat hoztak össze amiben 3 család elélhetne...az alsó szint egy közepes bérházi lakás+garázs...(ezt pincének hívják) a fölötte a földszinten 30nm nappali konyha wc folyosó...fél szinttel (4 lépcső feljebb) két hálószoba és egy fürdő tetőtér nem lett beépítve de 20+25 nm beépíthető belőle...
A kormány próbál valamit tenni a fogyó népesség ellen, persze nem béremeléssel, árcsökkentéssel, meg egyéb ésszerű intézkedésekkel, hanem mindenféle hatástalan kamu szarsággal, amire úgyse lesz jogosult a buckalakó férgeken kívül senki...
Amelyik lány meg azért hagy faképnél, mert nincs saját kecód, az forduljon fel. Te jársz jobban, ha elkerülnek ezek a pénzsóvár vérszívók.
Egyik exemnek se volt saját háza/lakása.
Jelenlegi párommal is albérletben lakunk. Kocsi sincs.
De van 2 gyerek.
Erre majd jön az mindjárt, hogy akkor meg igénytelen vagyok...
Áh, a nem létező f...om tele van a k...a, kib...ott általánosításokból.
vicces épp az egyedülállókat kérdezni a család támogatásról...
szerintem inkább az emberek egymásra találását kéne segíteni...szinte nincs is hol ismerkedni.
"első havi fizetése a 70-es években nem érte el a 10.000Ft-ot"
hát szerintem az akkori magyar bruttó átlagkereset majdnem ötszöröséből röhögve lehetett hitel nélkül is házat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!