Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozok szilveszterkor is. Lényegében minden ünnepkor dolgozok szakács vagyok. Hogyan ismerkedjek?
Én két ünnep között dolgoztam. (Még a mai nap is.) Jelenleg alig élek és mozogni nem bírok annyira fáradt vagyok de meg tudnám oldani az ismerkedést.
Egyébként kétlem, hogy csak pont szilveszter este és ünnepnapokon lehetne ismerkedni.
reggel 9-23ig meloztam
valahogy nincs kedvem barhova is menni
12napja szabadnap nélkul nyomom
így akkor sehogy, de ahogy látom igényed sincs rá
én is dolgozok szinte minden ünnepen,mégis van szabadnapom
Gondolkoztál már azon hogy hivatást váltasz?
Nekem bejött, igaz ettől még egyedül vagyok, de sokkal jobb életet élhetek mint napi 12 órát robotolva végkimerülésig.
Én 1-én dolgozom. Karácsonykor is dolgoztam. 2 szó ami felvidít: ünnepnapi pótlék.
Dupla órabér sohasem jön rosszul annak, aki a fizetéséből él.
Mellesleg ha ilyen a munkaidőd, akkor gondolom 2nap munka 2-3 nap pihenő felosztásban dolgozol, van időd ismerkedni.
lehet ismerkedni élőben neten egyaránt
olyannal aki szintén elfoglalt vendéglátós,sok sikert!
Ismerős. Nekem sincs se hétvégém, se ünnepem. Csak én egészségügyben dolgozom. 8-12-24 órákat, és nálunk sincs pihenő. 24 órás ügyelet után reggel hazamegyünk meghalni. Másnap reggel már ismét munka van. Túlzás nélkül mondom, hogy 300 órát dolgozom egy hónapban.
A párom rendőr, neki sincs se hétvégéje, se ünnepe.
Valahogy mégis egymásra találtunk :)
És bár együtt élünk, nem unjuk meg egymást, mert alig látom :D
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!