Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szilveszterkor összejöttünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor összejöttünk, azóta nem jelentkezett. Milyen oka lehet rá?

Figyelt kérdés
Hogy talált volna mást az kizárva!
2017. jan. 2. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Mit takar az "összejöttünk"? Lehet, hogy ő nem így gondolja?...
2017. jan. 2. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy "összejöttünk"? Mi pl szilveszterkor tartjuk az évfordulónkat, de az első szilveszterünkkor még nem tudtuk, hogy lesz-e ebből hosszabb távon, szóval ténylegesen csak 2-3 héttel később kezdtük a kapcsolatot. Most az, hogy akkor mikor "jöttünk össze", az kérdéses.
2017. jan. 2. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Kijózanodott.
2017. jan. 2. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Nyilvánvalóan nem jöttetek észre, és ezt valahol te is sejted, csak egyelőre nem tudsz szembenézni a valósággal, és ez az oka annak is, hogy próbálsz minèl kevesebb olyan információt adni, ami alapján ezt mások is egyértelműen kijelentenének. Ez azonban csak önmagad becsapása, és azt kell hogy mondjam, hogy ideje felkészülnöd arra, hogy te is belásd, csak egy éjszakára voltál jó.
2017. jan. 2. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttünk = megvoltál neki?
2017. jan. 2. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Ez az összejöttünk szó hülyeség, már bocsi :D

Azt érted alatta, hogy csókolóztatok. De az még nem összejövés. Én is smároltam egy sráccal egy buliban pár hónapja, és barátnőm mondogatta, hogy tudta hogy összejövünk. Ami kizárt, hiszen akkor ismertem meg. Tehát egy estéből semmi sem derülne ki.

Ettől függetlenül szerintem egy buta szó erre a szituációra :D

2017. jan. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!