Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ismerkedéskor kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ismerkedéskor kiderül hogy a férfi szakács?Hogy reagálsz rá?

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 01:13
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Feltéve, hogy én örülök ba főzök, de akinek meg kell enni nem...

Örülök neki

2020. aug. 17. 01:14
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Ez semmit nem mond. Lehet valaki szakács 200 ezerért, meg 600 ezerért is.
2020. aug. 17. 01:20
 3/10 A kérdező kommentje:
megint a pénz
2020. aug. 17. 01:25
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Egyetlen dolog zavart volna: a munkaideje. Van több szakács ismerősöm is, én nem tudnék velük élni, családot alapítani. Nekem kellett az, hogy a férjemnek viszonylag fix munkaideje legyen, legyen meg a napi rutin, aminek szerves része az, hogy ő hazajön a munkából délután 4-5 körül. A férjem irodai munkát végez és ez csak megerősített abban, hogy ez valóban így a jó nekünk. A gyerekeknek és nekem is szükségünk van a fix jelenlétére.
2020. aug. 17. 01:30
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Örülnék neki, hiányszakma eltud helyezkedni, jobb helyeken jó a fizetés és az sem rossz, ha tud hazahozni főtt ételt a családnak.
2020. aug. 17. 02:08
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

3. A munka a pénz miatt lehet vízválasztó ismerkedéskor, más miatt nem.

Máskülönben a munkák 90%-át elfogadják az emberek. Jó értelemben mondva nagyon kevés olyan munka van, amire azt mondanám, hogy na ő nem kell nekem, azért mert ezt a munkát csinálja. A szakács is ilyen. Tök semleges munka. Full rendben részemről, ha valaki szakács.

2020. aug. 17. 02:19
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Alapból semleges, de ha itthon is időnként főzne, akkor odalennék érte.
2020. aug. 17. 05:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Hát azért nem mindegy, hol szakács. A bölcsőde menzáján, vagy egy fine dining étteremben. Teljesen más szint, más presztízs.
2020. aug. 17. 05:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem illenènk össze. Túl sokat dolgozik valószínűleg nem ezzel arànyos fizuért.
2020. aug. 17. 06:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Parom szakacs volt, amikor megismertem, ez a szakmaja, de mire osszejottunk, mar felmondott es elment mas teruletre dolgozni.

Engem nem zavart volna az sem, ha szakacs marad, nyilvan tobbet lett volna tavol, de gondolom megoldottuk volna. O unta meg, hogy nincs egy nyugodt szabadnapja, mert szabadnapon is siman berangatjak, ha valaki mas kiesik. Most hetfotol pentekig dolgozik 8 oraban, fixen, neki ez igy jo, en nem szoltam volna bele a munkajaba akkor sem, ha elvezte volna a szakacs letet.

2020. aug. 17. 06:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!