Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ismerkedéskor kiderül hogy a férfi szakács?Hogy reagálsz rá?
Feltéve, hogy én örülök ba főzök, de akinek meg kell enni nem...
Örülök neki
3. A munka a pénz miatt lehet vízválasztó ismerkedéskor, más miatt nem.
Máskülönben a munkák 90%-át elfogadják az emberek. Jó értelemben mondva nagyon kevés olyan munka van, amire azt mondanám, hogy na ő nem kell nekem, azért mert ezt a munkát csinálja. A szakács is ilyen. Tök semleges munka. Full rendben részemről, ha valaki szakács.
Parom szakacs volt, amikor megismertem, ez a szakmaja, de mire osszejottunk, mar felmondott es elment mas teruletre dolgozni.
Engem nem zavart volna az sem, ha szakacs marad, nyilvan tobbet lett volna tavol, de gondolom megoldottuk volna. O unta meg, hogy nincs egy nyugodt szabadnapja, mert szabadnapon is siman berangatjak, ha valaki mas kiesik. Most hetfotol pentekig dolgozik 8 oraban, fixen, neki ez igy jo, en nem szoltam volna bele a munkajaba akkor sem, ha elvezte volna a szakacs letet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!