Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egy "feleség alapanyag" nő?
https://www.youtube.com/shorts/yEof76iq-6k
- Modern, nagy, jól felszerelt konyha. = Van lóvéja.
- FŐZ!!!
- Csinos, vékony, ápolt.
(Jó, kicsit már öregecske sokaknak, 25 éves.)
Ezek ilyen tipikus sugardaddy vadász vidik.
Posztolgatnak az instára Jutúbra és ha ráharap egy komolyabb lóvés, az övéké lesz.
Alap esetben meg a kutyát se érdekli hogyan főz. Megsütøk főzök magamnak mindent amit akarok. Főleg ilyen piti olasz tésztás kaját.
Van egy személy itt aki rendszeresen 30-40 éves nőkre írta azt ki, hogy öregecske..
Úgy látszik egyre csökken az életkor. 🙄
Ez nem valami nagy cucc.. nem igazán szép, átlagos, nekem egyáltalán nem jön be, taszít is.
A lóvéja meg a konyhája le van tojva, én pénzt akarok tudni csinálni, nem egy nő pénze kell... (?)
Csinos vékony ápolt, és főz.. hát a párom is, csak 100x jobb. Én is tudok főzni. Ezek nem annyira különleges dolgok, egy kicsit igényes ember (nő/férfi) ilyen, vagy tudja ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!