Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakács az megvetendő a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakács az megvetendő a nőknek?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést ahol a szimpla érettségivel fikázták a kérdezőt! Nekem csak egy Szakács szakma sikerült. Így mit gondolnak rólam a gyakori olvasó diplomás hölgyek?
2023. márc. 20. 14:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
Ha otthon is főzöl, engem már megnyertél, utálok főzni.
2023. márc. 20. 14:40
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy szakács barátom, anno együtt dolgoztunk egy étteremben. Hát nem irigylem... Nyilván helyfüggő is, de ő rengeteget dolgozott kb 300+ órát a hónapban.

Szóval nekem ezzel csak annyi baj lenne, hogy nem igazán jutna minőségi idő a párkapcsolatra hogyha ilyen komoly szinten tolja valaki, mint az a barátom.

2023. márc. 20. 14:44
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy túl sokat foglalkozol olyanok véleményével, akiket még csak nem is láttál, és valószínűleg soha nem fogsz.
2023. márc. 20. 14:45
 4/30 anonim ***** válasza:
83%

A szakács egyáltalán nem megvetendő szakma, csak nem összeegyeztethető a családi élettel. Nincs ünnepnap, nincs szabad este (éttermek ugye zömében délután/este üzemelnek), plusz azért fizikailag is megterhelő, így érthető módon nehéz mellette bármit is csinálnia az embernek. Engem totál nem érdekel, mi a pasi végzettsége, amennyiben van rám kellő ideje és energiája, és pénzben hozza azt, amit én is (szakácsként ez jellemzően nem para).

Én nem láttam az említett kérdést, szóval már csak ebből is sejtheted, hogy nem általános nézet az, amit ott olvastál.

2023. márc. 20. 14:48
 5/30 anonim ***** válasza:
83%
Ha főzöl nekem, akkor nagyon jó szakma ez :)
2023. márc. 20. 14:48
 6/30 A kérdező kommentje:
Otthon megosztva. De inkább szeretném kerülni a főzést. Pont elég nekem napi 12 órában.
2023. márc. 20. 14:50
 7/30 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem megvetendő. Többet is kereshetsz vele amúgy mint 1 diplomával :D
2023. márc. 20. 14:51
 8/30 anonim ***** válasza:
85%
1. vagyok. Biztos kritizálnád a főztömet, mert én a régi konyha híve vagyok, anyámtól tanultam főzni, szóval nem is tudom, működne-e. Akkor ha én meg takarítok, akkor otthon már nem akarok takarítani, azt vajon elfogadják a férfiak?
2023. márc. 20. 14:54
 9/30 anonim ***** válasza:
83%

8, látszik hogy nem láttál még közelről szakácsot. Ha szakács lenne a párom akkor biztos nem hagynám hogy még otthon is azt csinálja... Szerinted jó 12-14 órában, egy meleg konyhában állni, utána meg otthon is😅

Nem megvetendő nekem. Csak tényleg nem sok szabadidejük van + karácsony, húsvét ezek mind kimaradnak

2023. márc. 20. 14:56
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont a diplomás gyakoris nők véleménye érdekel...? Szakmunkás vagy érettségizett hölgy véleménye nem számít...??;)

Amúgy diplomás nő vagyok, férjem szakmunkás vállalkozó, fiam pedig szakiskolába jár, szakács lesz. Nemhogy nem megvetendő számomra, nagyon is örülök neki.

2023. márc. 20. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!