Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakács az megvetendő a nőknek?
Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést ahol a szimpla érettségivel fikázták a kérdezőt! Nekem csak egy Szakács szakma sikerült. Így mit gondolnak rólam a gyakori olvasó diplomás hölgyek?2023. márc. 20. 14:39
21/30 anonim válasza:
De, nagyon értékelem a szervezett rendezvényeket, csak nem gondolnám egy lapon említeni a művelődésszervező diploma megszerzéséértt tett erőfeszítést egy közgazdász vagy építőmérnöki diplomáéval.
De ez a fórum spec nem erről szól.
22/30 anonim válasza:
Sajna a 18. mond valamit. Sok nőnek nem fér bele, hogy késő este érsz haza, hétvégi és ünnepi műszak, meg a csinos pincérlányok ugye, meg a kis gyakornok diáklányok. 10-ből 7 szakács ismerős elvált.
23/30 anonim válasza:
Szereti-e, vagy "csak ez sikerült"?
(Illetve az én bogaram, hogy a barátaival is hölgyként emlegeti a nőket, vagy játssza az eszét?)
24/30 anonim válasza:
Ha főzöl nekem, és nem sír a szád, hogy én kétszer annyit keresek, akkor nem gáz
25/30 anonim válasza:
24-es szakacsok jol keresnek am!
26/30 anonim válasza:
Bárkit meg lehet vetni ilyen alapon. Csak ahhoz ért sok ember, általában figyeld meg azok vetnek meg akit kitartanak vagy nincs még végzettsége sem. Rendes, tisztességes munka, elég stresszes, melós foglalkozás, ezért nem irigylem.
27/30 anonim válasza:
25. De a Gyakorin minden nő többdiplomás és ezekkel milliókat keres.
28/30 anonim válasza:
A szakács szakmával, meg az olyan szakmákkal, amikhez intelligencia és/vagy kreativitás kell, az égvilágon senkinek semmi baja, tényleg max a munkabeosztásod lehet a gond. A szimpla gimis érettséginek akkor van értelme, ha egyetemre készül valaki, vagy érettségire épülö képesítést szeretne, önmagában nem sokat érsz vele, ha nincs vele célod. A szakács teljesen ok, én simán összejönnék egy szakáccsal, ha nem lenne párom.
29/30 anonim válasza:
22. vagyok. Kifejtenétek, hogy mire a lepontozás?
30/30 anonim válasza:
27
A netto 700 ezres fizetés, nem "milliók"
Szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!