Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakács az megvetendő a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakács az megvetendő a nőknek?

Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést ahol a szimpla érettségivel fikázták a kérdezőt! Nekem csak egy Szakács szakma sikerült. Így mit gondolnak rólam a gyakori olvasó diplomás hölgyek?
2023. márc. 20. 14:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is szakács szeretne lenni, én támogatom.
2023. márc. 20. 15:10
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
A női szakácsok otthon is főznek, nekik biztos nem megterhelő otthon is csinálni.
2023. márc. 20. 15:12
 13/30 A kérdező kommentje:
Nagyon fárasztó szakma. 400 ezret keresek. Hát keveslem. Azért írtam ki a kérdést mert az érettségi többet ér mint egy szakma. És látva hogy azt a kérdezőt letámadták ; gondoltam jezusom!! Akkor rólam mit gondolhatnak?
2023. márc. 20. 15:18
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Én a diplomás anyuka vagyok, a szakácsgyereké. 46 éves vagyok és 380 ezret keresek. És közgazdász vagyok, nem művelődésszervező vagy hasonló diplomám van. Fizetésekről ennyit.
2023. márc. 20. 15:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szakács...de HOL? Pici néni kifőzdéje, Soroksár külsőn, vagy elit étterem?

Szakács...de MILYEN? Fő krumplisütő, vagy séf?

2023. márc. 20. 15:25
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Diplomás nő vagyok, írtam a másik kérdéshez is választ.

Nem, nem zavarna, ha szakács lenne a párom. Szerintem ez egy értelmes szakma.

2023. márc. 20. 15:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen rendben van :-)

A tesóm is vendéglátózik, a párom fodrász. Mindkettő jól fizető, tisztességes szakma. Igen, többet dolgoznak, más a munkarendjük, mint nekem a diplomás állásommal, de lehet egyeztetni szabadidőt így is :-)

Szóval tök oké!

2023. márc. 20. 15:50
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Mivel általában este, hétvégén is dolgoznak, nem nagyon tudnám összeegyeztetni vele az életem.
2023. márc. 20. 15:53
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a művelődésszervezővel, te semmilyen városi rendezvényt nem értékelsz?
2023. márc. 20. 16:02
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
Az a lényeg, hogy a választott szakmát hivatásának tekinti-e, képzi-magát. Tisztességes legyen, akarjon családot. Érett felnőtt férfi legyen, aki felelősséget érez önmagáért és a családjáért. Lehet akár esztergályos is, bármi.
2023. márc. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!