Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakács az megvetendő a nőknek?
Figyelt kérdés
Olvastam egy kérdést ahol a szimpla érettségivel fikázták a kérdezőt! Nekem csak egy Szakács szakma sikerült. Így mit gondolnak rólam a gyakori olvasó diplomás hölgyek?2023. márc. 20. 14:39
11/30 anonim válasza:
Az én fiam is szakács szeretne lenni, én támogatom.
12/30 anonim válasza:
A női szakácsok otthon is főznek, nekik biztos nem megterhelő otthon is csinálni.
13/30 A kérdező kommentje:
Nagyon fárasztó szakma. 400 ezret keresek. Hát keveslem. Azért írtam ki a kérdést mert az érettségi többet ér mint egy szakma. És látva hogy azt a kérdezőt letámadták ; gondoltam jezusom!! Akkor rólam mit gondolhatnak?
2023. márc. 20. 15:18
14/30 anonim válasza:
Én a diplomás anyuka vagyok, a szakácsgyereké. 46 éves vagyok és 380 ezret keresek. És közgazdász vagyok, nem művelődésszervező vagy hasonló diplomám van. Fizetésekről ennyit.
15/30 anonim válasza:
Szakács...de HOL? Pici néni kifőzdéje, Soroksár külsőn, vagy elit étterem?
Szakács...de MILYEN? Fő krumplisütő, vagy séf?
16/30 anonim válasza:
Diplomás nő vagyok, írtam a másik kérdéshez is választ.
Nem, nem zavarna, ha szakács lenne a párom. Szerintem ez egy értelmes szakma.
17/30 anonim válasza:
Teljesen rendben van :-)
A tesóm is vendéglátózik, a párom fodrász. Mindkettő jól fizető, tisztességes szakma. Igen, többet dolgoznak, más a munkarendjük, mint nekem a diplomás állásommal, de lehet egyeztetni szabadidőt így is :-)
Szóval tök oké!
18/30 anonim válasza:
Mivel általában este, hétvégén is dolgoznak, nem nagyon tudnám összeegyeztetni vele az életem.
19/30 anonim válasza:
Mi a baj a művelődésszervezővel, te semmilyen városi rendezvényt nem értékelsz?
20/30 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a választott szakmát hivatásának tekinti-e, képzi-magát. Tisztességes legyen, akarjon családot. Érett felnőtt férfi legyen, aki felelősséget érez önmagáért és a családjáért. Lehet akár esztergályos is, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!