Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus jó fiúk tényleg ennyire unalmasak a nőknek?
Sziasztok, valahogy azt érzem hogy én annyival hátrébb vagyok a nők szemében amiért én tipikusan jó fiú jellegű vagyok törődő, kedves, jószívű...
De azért nem a nyámnyila fajta, beszédes vagyok, vicces, bulis, öltözködésem se annyira visszafogott. De mégis azt érzem egy mezei suttyó aki a nők után köp százszor könnyebben kap meg egy nőt.
Illetve az a baj nekem a visszafogott nők akiknek nyilván bejönnék sajnos egyáltalán nem jönnek be, így ez kicsit nehéz helyzet. Esetleg tippek mit lehetne? Esetleg fejlesszek az önbizalmamon, nem is arra gondolok hogy legyek egy paraszt de mégis egy határozottabb "erősebb" akaratú férfi.
Az utolsó mondatban rjelik a titok.
fejleszteni az önbizalmat, de nem egy paraszt szintjére.....
Te.... a bunkóság és a határozottság nem szinonímák!:D
Gyanítom te az a fajta "kedves fiú" vagy akitől ha a csaj megkérdezi, hogy mi legyen a program, te azt ávlaszolod, hogy "legyen ahogy te szeretnéd":D Az ilyet nem kedvesnek, hanem tutyimutyinak, határozalannak hívják.
És az általad bunkónak tekintett férfiak javarésze sem bunkó, pusztán van saját véleménye és akkor is kimondja, ha az ellenkezik a nő véleményével. Ez nem bunkóság, hanem önálló személyiség létezése, határozotság. Nyilván innentől még van finomhangolás, hogy akkor is mondja-e a véleményét, ha nem kérdezik, esetleg hajlandó-e kompromisszumra stb.
Szóval igen, legyél önállóbb, határozottabb, kevésbé nyámnyila. Ehhez mondjuk az is kell, hogy ne cak ki merd mondani a véleményedet, de legyen is saját véleményed. Sokaknak még az sincs.
"A figyelmet felkelto emberek a kevesbe kulturalt viselkedesukkel elobb fognak noi oldalrol erdeklodest kivaltani .."
Ja... Érdeklődést. :D Végülis ja, érdeklődöm afelől, hogy merre húzhatom el a csíkot anélkül, hogy észrevenne és kinézne magának.
Olyan lányt kell keresni, akinek van egyáltalán annyi érzelmi intelligenciája, hogy átlátja hogy te normális vagy, nem vagy toxikus, és tudja hogy neki ez fontos egy kapcsolatban. Ez nem feltétlen egyszerű(pláne ha emellé külsőbeli elvárásaid is vannak), de abszolút vannak ilyen lányok. Nekem pl volt olyan lány aki azt mondta, hogy "soha nem fogok ilyen jó embert találni mint te", és még sosem volt olyan, hogy miután valaki jobban megismert, meg akarta volna velem szakítani a kapcsolatot.
Szóval egyáltalán nem mondanám hogy nem értékelik az emberek, hogy ténylegesen normális vagyok.
Sőt már szinte probléma, mert közben elég nagy a szexuális étvágyam, és többször előfordult már, hogy pár tali után belém szeretett a lány akivel csak szexelni akartam.
Mutass kdpet,h szerinted miert kellene,h tetszel a noknek?
Mert a torodo,kedves,joszivu nem szexualis vonzero 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!