Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön a "Szia hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön a "Szia hogy vagy milyen volt a napod?" BS-en kívül mivel lehet indítani az ilyen tipikus női profiloknál?

Figyelt kérdés

Vagy totál üres vagy ennyi hogy:

ONS 🙅‍♀️

175 cm 📐

Tehát a női profilok túlnyomó része.

2022. dec. 4. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha ilyen unalmasak (tagadhatatlanul azok), akkor miért akarsz kezdeményezni náluk?
2022. dec. 4. 09:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert 90%-ban ilyen egy női profil tehát sok más lehetőség nincs.
2022. dec. 4. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Rá vagy kényszerülve, hogy rövid, ötlettelen és semmitmondó "önéletrajzok" íróival beszélgess? Tökre nem értem, hogy miért akarsz olyanokkal ismerkedni, akiket (teljesen joggal) unalmasnak találsz... Én biztos nem tenném.
2022. dec. 4. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Növesz tököt és személyesen menj oda ismerkedni nőkhöz. Ha elutasít 150 is, mi van akkor? Legyél férfi és legyen erős a lelkivilagod. Ha selejt vagy akkor meg nem jár punci úgyse.
2022. dec. 4. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a kérdezőt! Nem csak hogy a profiljukat alig töltik ki aminek nagy része igazolva sincsen de kb a kommunikációba is ennyit fektetnek bele amit az adatlapjukon látsz. Kevés a kivétel!
2022. dec. 4. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"ONS"

Szerintem teljesen mindegy, mit írsz. Ha bejössz neki kép alapján akkor vissza fog írni és lehet belőle "ONS", ha pedig nem jössz be akkor sem fog különösebben válaszra méltatni, ha kreatív vagy.

Írd meg neki, hogy Tetszik a vonalzója és kérdezd meg hol vette. Aztán vagy visszaír vagy nem. Ha nem ír vissza akkor írsz a másikra. De szerintem ilyen milyen napod volt kategóriával ne kezdj soha.

2022. dec. 4. 09:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Édeskrumpli ez a vonalzó eskü k jó, tényleg használni fogom. XD

Köszi!

2022. dec. 4. 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik nő azt várja, hogy ne untasd, érdekeset írj és kérdezz..de igazából valahol el kell kezdeni...

ÉS megmondom őszintén, hogy semmi nem jó nekik, és még saját maguk sem tudják, hogy mit is lenne jó olvasni....

Persze van kivétel, ha jó pasi vagy ők is írni fognak.

2022. dec. 4. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Az nettó kamu, hogy a 90% ilyen. Megoldás: legyél annyira igényes, hogy azokra nem írsz rá, akik nem töltik ki a profilt, alternatív megoldás: offline, hobbikörökben ismerkedés.
okt. 14. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!