Társkereső oldalakon melyek azok az igazán tipikus szélhámos szövegek és viselkedési trükkök pasik részéről, amelyekre érdemes vigyázni?
Pl. a "szia" után szinte egyből több fotót kér, eltűnik váratlanul napokra vagy szinte egyből a szex témára tér, stb. Biztos vannak ennél keményebb trükkök is.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Vagy pl. ha egyből "drágám, drágaságom"-nak szólít?
Mik lehetnek valójában ezeknek a hátterében?
Amikor ilyeneket hallok, akkor tényleg hajlandó vagyok elhinni, hogy a lányoknak sem egyszerű a netes társkeresés :D
Egyszerűen hihetetlen, milyen emberek vannak, és az épeszű férfiaknak ilyen hülyék tengerében kell észrevetetniük magukat úgy, hogy közben ne tűnjenek hülyéknek. Agyrém, eddig még nem próbáltam a netes társkeresést, de azt hiszem nem is fogom, mert ez így reménytelen :)
Fogalmam sincs, mert egyszer dumáltam egy sráccal, tök jó volt, majd a harmadik napon kiderült, hogy a nejével van meg a két gyerekkel, de már hideg a kapcsolatuk(tudod ki hiszi ezt el...) és amúgy is a fojtogatós szexért rajong...
Egy másik alkalommal a srác szintén nagyon szimpi volt, de az első randi után azonnal elkezdte KÖVETELNI a másodikat, meg kicsapta a hisztit, hogy neki anya kell a gyerekének, mert az igazi anyja a nyakába varrta. Hát köszi...
Velem az fordult elő, hogy azzal kezdik a netes ismerkedést: Szia, hány éves vagy és hol laksz? (Ez nem konkrét társkereső, hanem pl. itt is próbáltak így ismerkedni velem.) Ha azzal kezdi, hogy bemutatkozik, és megadja magáról ezeket az információkat, nem lett volna gyanús vagy irritáló, hiszen jó, hogy tudni akarnak ilyen információkat, de szerintem alap, hogy ha valaki akar tőlem valamit, akkor az kezdi azzal, hogy bemutatkozik és nem engem faggat vadidegenként. Főleg pask nő korát firtatni úgy, hogy ő nem mondja meg előtte magáról, szerintem nagyon unszimpatikus.
A másik "kedvencem", amikor megírom valakinek, hogy bocs, nem szeretnék ismerkedni, kapcsolatban vagyok, és úgy reagál kb. hogy "nem baj", vagy csak elereszti a füle mellett és folytatja. Na az ilyen egyértelmű, hogy mire hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!