Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus jó fiúk tényleg ennyire unalmasak a nőknek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, valahogy azt érzem hogy én annyival hátrébb vagyok a nők szemében amiért én tipikusan jó fiú jellegű vagyok törődő, kedves, jószívű...
De azért nem a nyámnyila fajta, beszédes vagyok, vicces, bulis, öltözködésem se annyira visszafogott. De mégis azt érzem egy mezei suttyó aki a nők után köp százszor könnyebben kap meg egy nőt.
Illetve az a baj nekem a visszafogott nők akiknek nyilván bejönnék sajnos egyáltalán nem jönnek be, így ez kicsit nehéz helyzet. Esetleg tippek mit lehetne? Esetleg fejlesszek az önbizalmamon, nem is arra gondolok hogy legyek egy paraszt de mégis egy határozottabb "erősebb" akaratú férfi.
2023. márc. 17. 14:09
11/12 anonim válasza:
Mennyire lehetsz tisztában az emberi tulajdonságokkal, ha a parasztság és a határozottság nálad egy irányban vannak.
12/12 A kérdező kommentje:
Ehh köszi a válaszokat, igen valóban értelmesebben át kellett volna gondolom és jobban kifejtenem a kérdést mielőtt kiírom. Egyébként a külsővel kifejezetten nincs gond, persze ízlés kérdése de alapvetően rendben vagyok ilyen téren. Külsőleg abszolút rá lehetne magam illeszteni egy jó és egy rosszfiúra is. De köszi egyébként páran tudtak hasznos tanácsokat adni.
2023. márc. 17. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!