Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szakács az inkább pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
nov. 24. 19:35
1/23 anonim válasza:
Attol fugg szerintem, hogy milyen beosztasban dolgozik. Ha osszeegyzetetheto a kettonk beosztasa, akkor en orulnek neki, nem szeretek fozni 🤣
26N
2/23 anonim válasza:
Pozitív, mert tud főzni.
Negatív, mert nagy valószínűséggel nem párkapcsolatbarát a beosztása.
3/23 anonim válasza:
A kerdesem ihletett? :D
Nekem egyszerre pozitiv mert gondolom jol tud fozni, de negativ is mert altalaban tulhajtjak oket, szar a munkarendjuk.
Tehat inkabb negativ de csak minimalisan, illetve semmikepp se kizaro ok.
5/23 anonim válasza:
Inkâbb gáz.
Ha van gyereked családod, akkor hogy viszed 8ra oviba, hogy mész a gyerekért 4re, meg hogyan viszed játszóra ha te lehetetlen munkaidőben melózol?
6/23 anonim válasza:
Pozitív, mert papíron én is az vagyok 😊
7/23 anonim válasza:
Volt Szakács párom, mindig azzal jött, hogy “nem hozza haza a munkát”, így sose főzött 😅 szóval az hogy tud főzni, számomra nem volt előny…
8/23 anonim válasza:
Pozitív mert tud főzni (mert én nem)
Negatív mert szakmunkás + érettségi az még fogyatékos szint. Diploma nélküli férfival nem kezdenék.
9/23 anonim válasza:
Nekem pozitív mert nagyon szeretek főzni. Másrészt sokat lehet tanulni főzés terén a másiktól.
10/23 anonim válasza:
Nekem a beosztás miatt negatív. Más gondom nincs vele, de nálam nem pálya, hogy nincs közös hétvége, ünnepek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!