Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, egyedül élő,szi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, egyedül élő,szingli harmincas kanos pasi vagyok?

Figyelt kérdés

nov. 23. 19:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%

30. Én egyetértek veled. Egy fos házasságban kínlódok, boldogtalan vagyok. Én a fél életemet odaadnám egy nőnek, ha egy estére boldoggá tenne, és most nem a szexre gondolok. Igen, és baromi irigy vagyok azokra akik boldogok. Egy elfuserált szr vagyok, aki az életben mindent maximálisan megtett, és egy jó szót sem kapott érte. Szeretet? Szerelem? Mi az? Fogalmam sincs. Szex? Valami rémlik még 20 évvel ezelőtti korszakomból. Miért nem válok el? Mert én a férfiak azon szűk csoportjába tartozom akik értéket képviselnek, és ez céltábla a nők legnagyobb csoportjának, akik ezt gátlástalanul ki is használják. Miért hagyom? Eleve ott kezdődik a probléma, hogy az értékes embereket tisztelni, szeretni, megbecsülni kellene, nem kihasználni. Ellenben egy ilyen mocskos fordított világban ami rossz az a jó, ami jó az a rossz. Aki egy szemét tróger azt megbecsülik, azt a tenyerükön hordozzák, aki meg ad, óv, véd, céltudatos, abba meg belerúgnak. Mivel én sosem leszek tróger már elvből sem, így elenyésző az esélye annak, hogy egy hasonló nővel megismerkedjek.

30-asnak meg baromira igaza van! Ha csak egy estére tudsz boldog lenni, azt használja is ki! Jobb mint egy életen át azt érezni, hogy csak feladatok elvégzésére kell.

nov. 24. 14:38
 32/42 anonim ***** válasza:
33%

31.

Tudom milyen ez.

A végén már én is csak azért voltam a nővel mert mindennél jobban imádom a gyerekemet.

És tudtam hogy elveszíteném őt, ha anyu megy.

Közben kiokosodtam és tart a gyermekelhelyezési per.

És esélyes hogy megnyerem,így 3 év harc után.

Ez engem boldoggá és pozitívvá tesz.

Figyi.

Ha van kedved írj privátban, aztán eljössz velem egyik este.

Hidd el semmi sem csillapítja jobban a fâjdalmat, mint egy 20on éves puni.

nov. 24. 15:07
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem válok el? Mert én a férfiak azon szűk csoportjába tartozom akik értéket képviselnek, és ez céltábla a nők legnagyobb csoportjának, akik ezt gátlástalanul ki is használják."

Mik is ezek az értékek? Gyáva féreg vagy. Ezért nem válsz el. Kényelmes a picsád. Közben nézd meg, milyen lúzerekkel találsz "értelmi" közösséget.

Egy telefaszú, gyenge, gyáva lúzer vagy, akinek nagyon kell a kis mese, hogy értékes ember, hogy ne ugorjon ki valahonnan. De semmi érték nincs benned. Ha mernél lépni, na az már valami lenne. Kushadás? Kbszott szánalmas. Embernek sem minősülsz.

nov. 24. 15:11
 34/42 anonim ***** válasza:

33. Nekem legalább van gyerekem. Veled mi újság? Nem én nem kellettem egyetlen pasinak sem! Nem én áltatom magam azzal hogy hú de mindenem megvan, micsoda modern nő vagyok. Én már meghalhatok így is. Felépítettem több házat, egy erdőnyi fát telepítettem, van gyerekem, elismert ember vagyok.

Az hogy te kínodban mit brekegsz, az meg lepkefing, de még annyi se. :) Hogy neked legyen valamid, ahhoz neked meg kell mászni a csúcsokat, hogy én elváljak, nekem meg a csúcsról kell leereszkednem. Van különbség.

Kényelmes az életem? Egyrészről igen, ezért dolgoztam. A másik részről meg szívesen átadnám neked egy hétre...

Viszont annyival is előrébb vagyok, hogy engem nem csaltak meg, főleg nem egy falusi paraszttal. :) Inkább ezt dolgozd fel először, mielőtt személyeskedsz. ;)

Ha annyira szereted a komoly hapsikat, akkor ott volt neked, na az lépett! :D Aztán akkor gyere osztani az észt, amikor lesz egy gyereked akinek szüksége van rád. Na majd akkor nyomjad ezt a "lépni kell" dumát.

Az én értékeimre meg ne legyél kíváncsi, főleg ezek után. Azok már többszörösen bizonyítottak, bizonyítanak a mai napig is. Te meg csak gyűjtögessed a pénzt a világ körüli útra, amire egyedül mész. Szuper lesz! :D

nov. 24. 17:44
 35/42 anonim ***** válasza:

31

De te nem vagy szeretve, még egy estére sem. xD Csak ámítod saját magad, mert éppen rajtad van a kangörcs. A dugás és a szeretet, szeretve lenni nagyon nem egyenlő. Ha meg csak ebben leled örömöd és másod nincs, akkor még szánalmasabb vagy, mint amit eddig gondoltam. XD

nov. 24. 18:37
 36/42 anonim ***** válasza:
Bocs, 30-asnak szólt.
nov. 24. 18:38
 37/42 anonim ***** válasza:
38%

35.

Tudom.

És igazad van.

De ez van most.

Lehet idővel ez más lesz majd.

nov. 24. 19:31
 38/42 anonim ***** válasza:

31- es. Megértem.

Ugyanezt éltem, élem nőként, szó szerint ez volt és ez a forgatókönyv.

Fél karom adnám egyetlen ölelésért...

Egy jó beszélgetés is ad jelenleg annyit, mint másnak egy...

nov. 24. 21:07
 39/42 anonim ***** válasza:
38. Nos, azóta mennyi jelentkeződ van a gyk-ról?
nov. 24. 21:45
 40/42 anonim ***** válasza:
Miért kellett volna, hogy legyen?
nov. 24. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!