Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők értéke a társkeresési piacon tényleg ennyire lecsökken a harmincas éveikre?
https://www.youtube.com/watch?v=VQC7VyPZVoY
1:09-től van a grafikon, amit nézni kell, de az egész videót érdemes megnézni, mert egyszerűen zseniális.
Szerintem is fasxság.
Legalább akkora, mint tinderes kúrólájkok alapján belőni az "értéked".
Nekem sokkal többen írkálnak mint 20 éves koromban.
Akkor is volt beszélgetős oldal, nekem most jobb a helyzetem, 43 leszek.
De tudod ha arra gondolok hogy a mama megözvegyült 82 évesen és akadt egy kérője még a férje után is, egyáltalán nem aggódom.
Mi nők gondoskodunk.
Tisztaságot teremtünk, háztartást vezetünk. A libidónk nem csökken, nem leszünk impotensek a korral, szerintem ránk mindig lesz jelentkező, mindegy hogy hány évesek vagyunk 😊😊😊
Tetszik ez a kiterjesztett Én.
Ha rádírok, ugye hozod a barátnőidet is?
Dehogy, egy átlagos nőnek minden korban nagyobb "értéke" lesz, legalábbis szexualitás terén, mint egy átlagos férfinek.
Az átlag nő e téren a legjobb pasikkal van egy szinten.
Tudod a sperma olcsó, mert gyakorlatilag végtelen van belőle, a petesejt meg drága, mert limitált az elérhető mennyiség.
Egy nőnek ha viszonylag normális életet él és figyel magára sokkal kevésbé romlik le a külseje ahogy idősödik, mint egy férfinak. A férfiakat alapból érintik minden igyekezetük ellenére olyan dolgok, mint pl. a kopaszodás. Ez már alapból extrém módon csökkenti az esélyeket, mivel jelentősen rontja a külsőt. A nőket maximum az elhízás érinti, de ha sportolsz vagy legalább aktív életet élsz nőként ezt könnyen megelőzheted. A kopaszodást nem nagyon lehet, mivel örökölt dolog. Oké, szedhetsz rá gyógyszert, de még az előtt el kell kezdeni ezt, hogy tapasztalnád a problémát. Ha már látszik, akkor nagyjából mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!