Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők értéke a társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők értéke a társkeresési piacon tényleg ennyire lecsökken a harmincas éveikre?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=VQC7VyPZVoY

1:09-től van a grafikon, amit nézni kell, de az egész videót érdemes megnézni, mert egyszerűen zseniális.

szept. 4. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Tényleg
Dehogy
38 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem tapasztalom.
szept. 4. 20:21
 2/24 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem se, ugyan.
szept. 4. 21:07
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Valaki nézze meg helyettem, mert nincs rá időm, épp a tinderes üzikre válaszolgatok :(
szept. 4. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
40-50 éves pocakos rómeók (incelek) szeretnek ezzel riogatni. Ignorálással lehet kezelni őket 😎
szept. 4. 21:10
 5/24 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is fasxság.

Legalább akkora, mint tinderes kúrólájkok alapján belőni az "értéked".

szept. 4. 21:17
 6/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Ezt azért találták ki sikertelen férfiak, hogy párkapcsolatba ijesszék a nőket velük.
szept. 4. 21:34
 7/24 anonim ***** válasza:
40%
Forditva
szept. 4. 22:25
 8/24 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sokkal többen írkálnak mint 20 éves koromban.

Akkor is volt beszélgetős oldal, nekem most jobb a helyzetem, 43 leszek.

De tudod ha arra gondolok hogy a mama megözvegyült 82 évesen és akadt egy kérője még a férje után is, egyáltalán nem aggódom.

Mi nők gondoskodunk.

Tisztaságot teremtünk, háztartást vezetünk. A libidónk nem csökken, nem leszünk impotensek a korral, szerintem ránk mindig lesz jelentkező, mindegy hogy hány évesek vagyunk 😊😊😊

szept. 4. 23:51
 9/24 anonim ***** válasza:
27%

Tetszik ez a kiterjesztett Én.

Ha rádírok, ugye hozod a barátnőidet is?

szept. 4. 23:54
 10/24 anonim ***** válasza:
47%

Dehogy, egy átlagos nőnek minden korban nagyobb "értéke" lesz, legalábbis szexualitás terén, mint egy átlagos férfinek.

Az átlag nő e téren a legjobb pasikkal van egy szinten.

Tudod a sperma olcsó, mert gyakorlatilag végtelen van belőle, a petesejt meg drága, mert limitált az elérhető mennyiség.

Egy nőnek ha viszonylag normális életet él és figyel magára sokkal kevésbé romlik le a külseje ahogy idősödik, mint egy férfinak. A férfiakat alapból érintik minden igyekezetük ellenére olyan dolgok, mint pl. a kopaszodás. Ez már alapból extrém módon csökkenti az esélyeket, mivel jelentősen rontja a külsőt. A nőket maximum az elhízás érinti, de ha sportolsz vagy legalább aktív életet élsz nőként ezt könnyen megelőzheted. A kopaszodást nem nagyon lehet, mivel örökölt dolog. Oké, szedhetsz rá gyógyszert, de még az előtt el kell kezdeni ezt, hogy tapasztalnád a problémát. Ha már látszik, akkor nagyjából mindegy.

szept. 5. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!