Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők értéke a társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők értéke a társkeresési piacon tényleg ennyire lecsökken a harmincas éveikre?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=VQC7VyPZVoY

1:09-től van a grafikon, amit nézni kell, de az egész videót érdemes megnézni, mert egyszerűen zseniális.

szept. 4. 20:07
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

17: Azokról a fiatal lányokról rendszerint kiderül, hogy:

a: már nem is annyira fiatalok

b: bár fiatalok, de a valódi bajuk az, hogy csak a "lepukkadt öregek" akarnak tőlük bármit is, a saját korosztályukból nem hogy a felső polcosok, de még az átlag szomszéd srácok sem. Én még egyetlen olyan fiatal lányt nem hallottam panaszkodni, akinek van fiatal párja és az idősebb réteg is csapná neki a szelet.

szept. 5. 17:54
 22/24 anonim ***** válasza:
21: az, hogy te nem ismersz, nem jelenti azt, hogy nincs. Engem fiatal koromban végig zavart, hogy apám-nagyapám korú-külsejű emberek hajkurásztak, akkor is, amikor párkapcsolatban voltam, akkor is, amikor szingli voltam. Nem azt mondom, hogy nem volt 1-2 olyan idősebb ember, aki ne tetszett volna, de azok nem is tipikus 40-es, 50-es vagy idősebb fazonok voltak, akik a legtöbb lányt taszítják, hanem fiatalos, edzett, ápolt emberek.
szept. 5. 18:11
 23/24 anonim válasza:
22: Nem jelenti, csak mikor megy az öregezés, akkor rendre kiderül, hogy a két csoport valamelyikéből jön. Vannak nagyon dekoratív fiatal lány illetve nőismerőseim, akiktől egy rossz szót még nem hallottam ilyen ügyben. Pedig őket is biztosan betalálják, mert azt nem akarom elhinni, hogy a 40-es, erősen szürke nőt napi szinten leszólítják meg füttyögetnek neki a reggeli futáskor, velük meg semmi ilyen nem történik. Ja és mondom ezt úgy, hogy a füttyögetést meg a beszólogatást, viccesnek hitt szexista poénokat férfiként is megvetem.
szept. 5. 18:27
 24/24 anonim ***** válasza:

Nézz szét itt, melyik nemtől, és milyen korosztályban látsz itt a legtöbb hiszit, aztán gondold újra ezt a kérdést...

Ugyanezt javaslom azoknak, akik szerint szintén így van...

szept. 7. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!