Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők értéke a társkeresési piacon tényleg ennyire lecsökken a harmincas éveikre?
https://www.youtube.com/watch?v=VQC7VyPZVoY
1:09-től van a grafikon, amit nézni kell, de az egész videót érdemes megnézni, mert egyszerűen zseniális.
Dehogy nagyobb a nők "értéke" minden korban. Akkor miért megy a panaszkodás a 35 feletti korosztálynál, hogy a pasik a fiatal nőket keresek?
Az egyik oldalon ott van személytelenül az, hogy nő és férfi. Amíg csak ezt nézzük, addig a lányok és nők 30-ig valóban "értékesebbek". 30 felett kiegyenlítődik, 40 felett már fokozatosan átbillen a férfiak javára. De(!) ez csak általánosságban a nemekre érvényes. Ha hozzávesszük, hogy van az embereknek személyisége és külsőre is millió féle variáció létezik, akkor látható, hogy férfiak között is van, aki egész élete során folyamatosan "értékesebb", mint a nők többsége és nőben is van ugyanilyen. Meg olyan is, aki soha nem igazán volt/lesz az.
10: Az öregedésről annyit, hogy ez is egyéni, függ a genetikától, életviteltől, de mivel a nők a szebbik nem, ezért könnyű belátni, hogy a többől több is fog veszni a korral.
Hajhullás: a nők vagy akik élnek együtt nővel, tudják, hogy mennyit kell takarítani pl. a fürdőszobában. Csak vannak különböző praktikák, frizurák, amivel leplezik.
Petesejt: valóban abból kevesebb van, de előbb el is fogy. Sőt, egy 40 éves nőnek 40 évesek a petesejtjei. Egy férfinak pedig bármely életkorban néhány naposak, mivel az folyamatosan termelődik. Arról még nem is beszéltem, hogy a gyerek kihordása szintén a nőt terheli meg. Egy 40-es átlagos karban levő férfi lazán tud gyereket nemzeni, mivel fizikailag tökéletesen alkalmas rá. De a nő lesz az, akinek a szervezetében fog fejlődni 9 hónapig a gyerek és az ő 40 éves szívét, érrendszerét, csontjait... terheli meg.
Elhízás: mindkét oldalt érinti, ráadásul a vékonyság nem egyenlő azzal, hogy vonzó is az illető. Se nőben sem férfiban.
Ja és ha azt mondod, hogy a nőknek csak ezzel kell szembenézni, akkor nézd meg hányan nem elégedettek a testükkel, akkor sem, ha kb. ideális a súlyuk. Csak pár példa: mellméret, popsi forma, "lábam is milyen", visszerek, integető izom...
Sok nő kortól függetlenül nem pánikol mert mindig megkapja amire szüksége van.
Én sosem félnék egyedül, rengeteg pasi csapni akarta a szelet.
Szerintem le lehet élni egy életet is pali nélkül , néha kell a szex fiatal kemény farkú pasitól de összeköltözni nem szabad onnantól csak a gondoskodás megy a férfi gyerekről.
Most 45 vagyok, régóta csak szexelgetek, nekem nem kell komoly kapcsolat.
És persze nem a 40-60 éves korosztály jut nekem, úgyhogy elégedett vagyok.
Vagyis kielégült 😁
Áltassátok csak magatokat, attól még a nők mindig értékesebbek voltak és azok is lesznek...
Nem véletlen a nőkért mentek a háborúk, a férfiak is a nőkért csinálnak mindent.
Én még SOHA nem találkoztam olyan csajjal akinek gondjai lettek volna azzal, hogy nincs kivel szexelnie, nincs kivel összejönnie. A legrusnyább, legundorítóbb alkesz csajokért is megy a harc. Nem vicc, ezt saját szememmel látom. Amikor a férfiak egymássa lversengenek a lerobbant, rothadó fogú, hordó testű alkoholista pitsáért.
Ellenben hány normális, átlagos férfi va negyedül akár évekig vagy örökké.
"Akkor miért megy a panaszkodás a 35 feletti korosztálynál, hogy a pasik a fiatal nőket keresek?"
Senki nem panaszkodik. Egyrészt senkinek nem kell olyan, akinek fiatal kell, szóval kölcsönös, másrészt olyat láttam, hogy a fiatal lányok panaszkodtak, hogy mit akarnak tőlük lepukkadt öregek.
"Én még SOHA nem találkoztam olyan csajjal akinek gondjai lettek volna azzal, hogy nincs kivel szexelnie, nincs kivel összejönnie. A legrusnyább, legundorítóbb alkesz csajokért is megy a harc. Nem vicc, ezt saját szememmel látom. Amikor a férfiak egymássa lversengenek a lerobbant, rothadó fogú, hordó testű alkoholista pitsáért."
Én meg a saját bőrömön tapasztalom, hogy levegő vagyok. Láthatatlan. Harc? Hozzám sem szólnak konkrétan. Pedig nem vagyok alkoholista vagy fogatlan/ápolatlan, még csak túlsúlyos sem. Annyi a bűnöm, hogy nem szép az arcom, és nem szokásom "kikerázni magam", mert az nem önazonos és főleg nem komfortos számomra.
A kérdésről jutott eszembe, hogy hány éves korban kezdenek el valójában halványodni, majd lathatatlanná válni a nők, amikor már hiába masírozna akár fel-alá egy tucatnyi útépítő munkás előtt, senki sem emelné fel rá a fejét?
Nyilván nem csak korfüggő, és van ezerből egy, akit élete végéig körbeleng valami, amitől csillogó marad (tudom, a gyakori teljes női tagsága ilyen kivételes egyed), de több olyan panaszt is hallottam már, hogy a korral együtt eljött az észrevétlenség ideje is.
Hogy ez általában nem 30-as évekre esik, az viszont teljesen biztos.
A láthatatlanság elsősorban kinézetfüggő. Én az voltam huszonévesen is, korábban meg csak azért nem, mert helyette céltábla voltam...
Általában viszont nagyban függ a kortól, szerintem kb. klimax környékére tehető, hogy változás áll be ilyen téren is. (Tényleg ne a gyakoriból induljunk ki, itt még a hozzászólók 80+ nagyanyja is pasimágnes...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!