Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, egyedül élő,szi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, egyedül élő,szingli harmincas kanos pasi vagyok?

Figyelt kérdés

nov. 23. 19:25
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
84%
Kezeld meg magaf
 2/42 anonim ***** válasza:
85%
Magad
 3/42 anonim ***** válasza:
83%
Hát ne igy kezd az ismerkedést,mert annyira nem lesz vonzó xd
nov. 23. 19:30
 4/42 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak kanos vagy akkor rosszlanyok ha már uncsi a marok marcsa.
nov. 23. 19:33
 5/42 anonim ***** válasza:
96%
Verd ki.
nov. 23. 19:36
 6/42 anonim ***** válasza:
78%
Csináld ugyan azt, amit eddig és a 60-70-es éveidig is magányos maradsz, utána meg már úgy is mindegy.
nov. 23. 19:51
 7/42 anonim ***** válasza:
35%

Hát.

Én 40es vén fa sz vagyok.

Magas, izmos, jóképű, hajam is van... De 40 feletti.

Ez meg neuralgikus pont a fiatal szép nőknél.

Mert okádnak a vén fa sziktól.

Szóval péntekenként bemegyek a nyugatiba, megiszok 2 sört és elkezdek odalépni csajokhoz akik jönnek mennek.

És akkor jönnek ilyen nem ismerkedem, barátom van stb dumák... De a 10-15.nek bejön amit mondok.

És nevet.

Vele eldumálok, aztán elviszem kajálni és közben elhitetetem vele hogy ő a világ legkívánatosabb nője... Aztán hazajövünk hozzám.

Minden 2. Héten ezt szoktam amikor unatkozom és nincs itt a gyerekem és belehalok a magányba.

nov. 23. 20:07
 8/42 anonim ***** válasza:
68%
7, barátiad nincsenek, lúzer?
nov. 23. 20:17
 9/42 anonim ***** válasza:
60%
Egyedül élő, szingli 30-as kancás nő vagyok, mindjárt előveszem a csiklóvibrátoromat, és indul a buli. Neked is hasonlókat. Keress valamit otthon, amibe beledughatod, és toljad.
nov. 23. 20:20
 10/42 anonim ***** válasza:
49%

8.

40 felett mindenki alkesz lesz általában, vagy gyúrós mint én,hogy ki legyen töltve az űr, hogy megszűnt a család...

És de.

Van hogy velem jön 1 haverom.

Olyankor ő vezetheti a kocsim én meg be tudok ba szni,miközben vén ge ci ként 20on éves nőket próbálunk felcsípni.

nov. 23. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!