Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő harmincas éveiben járó, jólelkű incelként hogy tudnék megismerkedni végzős jogász hallgató lányokkal, vagy akik doktori iskolába járnak (PhD-re)? Nem vagyok bulizós így az nem játszik. Álljak meg a jogi kar előtt és szólítsam le őket? Vagy hogy?
zakóban terveznék menni, kipucolt cipőben, ingben, belőtt hajjal, valami jogi könyvvel a kezemben, eljátszva hogy a körükben vagyok. Ez lenne az alap felállás.
Csak kérdés hogy tudom őket becserkészni komoly kapcsolatra? Mivel indítsak? Római jogról kérdezzem őket? Vagy az egyetemi könyvtárba váltsak ki kártyát ?
Nagyon szeretnék vagy jogászt vagy orvost mint párt.
Amúgy egy 38 éves incel vagyok.
3-as elég szomorú ha ettől kiver a víz, az hogy "cringe" azt még talán megértem de az hogy jólelkű értsd úgy hogy nem azt nézem mi van a lány BUGYIJÁBAN te tökfej hanem a lelkét keresem elsőroban + a végzettsége és a teste is fontos de a lélek a legfontosabb.
38F incel ( a jólelkű fajtából )
5# ez alap kene legyen 38 evesen,nem pedig kihangsúlyozandó hatalmasnak gondolt dolog
3# voltam
Miért tartod magad incelnek? Miért reklámozod?
Miért kell neked végzős, huszonpáréves jogászhallgató? Miért nem jó neked egy idősebb nő? Miért kell neked, hogy ilyen komoly végzettsége legyen? Ezeket teljesen őszintén kérdezem. Mi lenne ha nem kategorizálnád magad incelnek, hanem egyszerűen normális gondolkodású lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!